Connect with us

#K.DUNIA

kak pling pnting cari suam1 yg baik dn ber1 n4fkah,snggup jd mngsa d3ra slma 3 thun hnya sbab tk nk khlngan suami kac4k

Published

on

kak pling pnting cari suam1 yg baik dn ber1 n4fkah,snggup jd mngsa d3ra slma 3 thun hnya sbab tk nk khlngan suami kac4k

Seorang wan1ta Ch1na dilap0rkan tk sanggup berce.r4i dengan suaminya walaupun hidvp dalam keadaan did3.ra selama tiga tahun hanya kerana suaminya itu memiliki wajah tamp4n.Wanita yang berusia 23 tahun itu meny4takan sedem1kian selepas 0rang ramai men3muinya menc4ngkung di tepi jalan sambil menang1s seorang diri.Wanita tersebut mended4hkan bahawa dia k3rap kali dipv.kul oleh suaminya itu. Dia juga mend4kwa bahawa suaminya t3lah banyak kali meminta ce.r4i daripadanya, namun dia men0lak.

Menvrut lap0ran media China, dia telah mengenali suaminya itu sejak 3 tahun lalu melalui seorang rakannya. Ketika mereka bertemu buat pertama kali, mereka telah jatvh cinta pand4ngan pertama.Selepas lebih kurang 2 bulan menj4linkan hubvngan c1nta, mereka telah memvtuskan untuk mend1rikan rumah tangga. Namun begitu, tk l4ma selepas berkahwin, mereka mula bert3ngkar ak1bat persel1sihan faham.

Wanita itu mend4kwa bahawa, pada awalnya suaminya itu hanya mengeluarkan kata k3sat sahaja, namun lama kel4maan, suaminya mula menvmbuk dan men3ndangnya.Walau bagaimanapun, dia dilap0rkan sering berl3mbut h4ti dan mem4afkan perbuatan suaminya itu setiap kali suaminya mem1nta m4af kepadanya. Sungguhpun begitu, pihak saudara mara dan rakan2 wanita berk3naan dilap0rkan telah menas1hatinya untuk berp1sah.

Suaminya itu juga tvrut meny3dari bahawa perk4hwinan mereka tk mampv bertahan l4ma dan mengambil in1siatif untuk pergi ke mahkmah bagi mem0hon ce.r4i.

Bagaimanapun, wanita tersebut tvrut berk3ras untuk tk melep4skannya dan memberi tiga sebab mengapa dia tk sanggvp berbuat dem1kian.Pertamanya adalah, suaminya itu adalah c1nta pertamanya dan dia tk boleh berpvtus as4, kedua adalah suaminya itu sangat k4cak dim4tanya.

“Suaminya saya sangat k4cak, kalau dia p3rgi, svsah untuk cari lelaki yang k4cak macam dia lagi,” ujarnya.

Suaminya itu menyatakan bahawa dia selalu menggunakan kek3rasan ke atas isterinya adalah kerana dia selalu berasa cur1ga dengannya dan perbuatan tersebut membuatkannya berasa terk0ngkong. Menvrutnya, isterinya itu selalu per1ksa telefon bimbitnya tiap hari bagi mencari ‘tand42 kemvngkinan hubvngan svlit’.Dia juga mend4kwa bahawa isterinya itu selalu ingin berada bersama dengannya 24 jam t4npa memberikan ruang untuk bersndirian kerana takvt perempuan lain mend3katinya disebabkn dia terlalu kacak.

Dia juga tvrut mend4kwa bahawa dia perlu melap0rkan keber4daannya dengan k3rap jik4lau isterinya tidak ada di depan matanya, dan jika tk, dia akan disy4ki mempunyai hubvngan svlit.

Difahamkan bahawa wan1ta tersebut kini sedang ham1l. Selepas mend3ngar ber1ta itu, suaminya berjanji akan menjaga dia serta kandvngannya dengan baik.Namvn begitu, dia juga tvrut berh4rap agar isterinya dapat belajar mempercayainya kerana dia sudah mvak dengan sik4p sy4k was4ngka yang tk sember0no itu. Wanita tersebut terus bersetvju dengan apa yang suaminya itu har4pkan daripadanya.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:santaiviral

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!