Connect with us

Uncategorized

“serngan jntung d rumah hantv” – remaja 16 dtemui aj4l kerana trkejut mavk rvmah h4ntu

Published

on

“serngan jntung d rumah hantv” – remaja 16 dtemui aj4l kerana trkejut mavk rvmah h4ntu

Sab4n hari kita mend3ngar berita kem4tian yang tr4gis. Asbab kem4tian itu pula berbeza2, t4npa meng1ra l4tar belakang dan usia. Baru2 ini, kita juga dikejvtkan dengan pem3rgian seorang remaja lelaki berusia 16 tahun selepas masuk ke sebuah rumah h4ntu di Pahang.Menerusi Faceb0ok peng3rusi dan sukar3l4wan UKVJ dikenali sebagai Mr Wan Cai, Allahyrham Mohammad Suhairil dikatakan t1ba2 reb4h sewaktu berada di s4na. Hasil lap0ran mend4pati dia meng4lami h3artatt4ck dipercayai ak1bat terk3jut pada 1 Disember lalu. Jas4d remaja tersebut diuruskan oleh pih4knya, term4suklah dibawa balik ke kampung hal4man di Melaka bagi pros3s peng3bumian.

Menvrut Mr Wan Cai, Allahyarham Mohammad Suhairil disif4tkan sebagai seorang bvdak yang baik serta raj1n bantu ibu bapanya menjval nasi l3mak sebagai pend4patan ut4ma keluarga. Terd4hulu, anak ke-5 daripada enam beradik itu meng1kut kelvarga rakan ba1knya untuk bercvti di Pahang selama 3 hari 2 mal4m yang awalnya berjalan tnpa seb4rang mas4lah.

Namun percvtian terus bertvkar menjd4i d3tik dkva sewaktu mereka masuk ke rumah hantu di sana. Allahyrham kemvdiannya dibawa ke sebuah kl1nik berd3katan, namun dia dis4hkan telah mengh3mbus n4fasnya yang ter4khir. Selesai urvsan pengebvmian pada semalam, Mr Wan Cai tvrut berh4rap agar seluruh ahli kelvarga reda dengan pem3rgian rem4ja tersebut.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!