Connect with us

#SEMASA

“wlau bnyk t3ntngan tp sy n3kad buat sbegini” – b4pa n3kad gal1 kubvr arwh,pind4hkan kubvran Vanessa Angel

Published

on

“wlau bnyk t3ntngan tp sy n3kad buat sbegini” – b4pa n3kad gal1 kubvr arwh,pind4hkan kubvran Vanessa Angel

Bapa pel4kon Van3ssa Ang3l mahu mengg4li dan mem1ndahkan kubvr pel4kon itu berseb3lahan pus4ra isterinya bagi menun4ikan perm1ntaan ter4khir anaknya.Doddy berkata, biarpun tindk4an itu mengvndang pelbagai r3aksi orang ramai, namun dia n3kad untuk men3ruskan hasr4tnya itu.

“Apa pun yang berl4ku, kubvr itu h4rus dip1ndahkan dan segala ris1ko perlu diambil. Saya sudah n3kad untuk menervskannya kerana ini adalah w4siat daripada Van3ssa sendiri.

“Sebagai bapa, saya meng4mbil pend3katan untuk menvnaikan perm1ntaan Van3ssa kerana sudah disvarakan kepada saya seb3lum dia men1nggal dvnia. Malah, keputvsan ini juga tk mendapat tent4ngan daripada p1hak Febri.

“Kata Vanessa, sekiranya sudah ti4da nanti dia berh4rap untuk dis4tukan berd3katan dengan kvbur ibunya. Seperti mana di kampung keluarga disem4dikan berd3katan,” katanya.

Menvrut Doddy dia juga sudah bersedia berhad4pan ris1ko untuk mem1ndahkan kvbur anaknya itu.Hasr4t menvnaikan was1at Vanessa tk dilaksanakan sewaktu pel4kon itu men1nggal dun1a kerana suaminya tvrut men1nggal dvnia.

Terdahulu, Vanessa Angel dan suaminya, Febri Andriansyah maut dalam sebuah n4has jalanraya pada 4 November lalu.Kem4langan yang berl4ku di Tol Jakarta-Surabaya, berh4mpiran kaw4san Nganjuk itu tvrut mengak1batkan keced3raan kecil pada tiga penvmpang lain term4suk anak Van3ssa iaitu Gala Sky Ardiansyah.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:HarianMetro

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!