Connect with us

#K.SEDIH

“sy ‘prgi’ dulu ye dik,jumpa di syvrga” – trlnggar lampv elektr1k,itulh ‘bncana’ terakh1r buat abang

Published

on

“sy ‘prgi’ dulu ye dik,jumpa di syvrga” – trlnggar lampv elektr1k,itulh ‘bncana’ terakh1r buat abang

Se0rang tu kang cat ma.ut man4kala adiknya ced.era r1ngan selepas kereta Pr0ton W1ra dina1ki mereka mermpuh t1ang eIektrik di KM 70 Jalan Kuala Terengganu – Kota Bharu berh4mpiran Kampung BanggoI di sini hari ini.Dalam kej4dian pada jam 1.37 tengah hari itu, mngsa, Muhammad Sharil Naim Zulkefli, 20, mninggaI dvnia ak1bat kecede raan prah pada bahagian kep4Ia dan beberapa bahag1an bdan.

Ketva P0Iis Da3rah Setiu, Depvti Super1nt3ndan Afandi Hussin berkata, adik mngsa, Muhammad Sharil Aiman pula cede.ra pada bah4gian da.gu dan tngan.Beliau berkata, sewaktu kej4dian, kedua beradik itu dikatakan dalam perjalanan pulang ke rumah mereka di Kampung Padang Saujana, Permaisuri di sini.

“Sewaktu tiba di l0kasi kej4dian, kereta Proton Wira yang dipandu Muhammad Sharil Naim tiba2 h1Iang kaw4Ian lalu terba.bas ke ba.hu jaIan.

“Kereta dinaiki itu kemvdiannya mermpuh sebatang t1ang lampu,” katanya di sini hari ini.

Afandi berkata, myat Muhammad Sharil Naim telah dihantar ke Unit F0rensik Hspital Setiu di sini untuk tind4kan lanjut.Tambah beliau, Muhammad Sharil Aiman pula dike.jarkan unit kecem.asan hspital sama untuk men3rima rwatan.Salam tkziah buat keluarga. Sem0ga adiknya Sharil Aiman segera smbuh. M0ga r0h abangnya dit3mpatkn bersama org2 soleh.Al-fatihah.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:KosmoOnline

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!