Connect with us

#SELEBRITI

“mak wan dh slmat bertvnng” – com3l je kar3nahnya,mulanya tersipv malv dn akh1rnya m3latah juga

Published

on

“mak wan dh slmat bertvnng” – com3l je kar3nahnya,mulanya tersipv malv dn akh1rnya m3latah juga

Bagi peminat2 drama t3mpatan, pasti cvkup k3nal dengan ger4ngan Mak Wan Latah atau nama sebenarnya Halimatussa’diah Mohd Daud. Mana taknya, pel4kon yang sudah berusia ini ser1ng saja memb4wakan watak ibu2, pemb4ntu rumah ataupun ‘mak cik b4wang’ di kampung.

Terb4ru menerusi satu perk0ngsian video di TikTok @sayang_iena, pelakon berk3naan dilihat sudah meng1kat t4li pertvnangan dengan seorang yang ist1mewa. Wak1l daripada pih4k lel4ki tvrut membawa beb3rapa dvlang yang ber1si man1san berupa coklat, kek serta cincin buat Mak Wan.

Ketika dib4wa kelvar dari bilik untuk sesi meny4rung cincin, Mak Wan kel1hatan cvkup cantik dengan pers4linan berw4rna kr1m sambil ters1pu2 m4lu. Namun tk lama selepas itu, terkelvar juga aksi mel4tahnya yang cvkup dikenali ramai sehingga mengvndang t4wa ahli keluarga.

Menj3ngah ke rvangan k0men, rat42 net1zen tump4ng gembira dengan ber1ta terb4ru ters3but. Dalam pada itu, ramai juga yang meng4kui cukvp terh1bur melihat aks1 mel4tah Mak Wan dan tvrut ambil pelvang mengvcapkan tahn1ah.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:kis4hdvnia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!