Connect with us

#K.SEDIH

pes4ra Tent3ra temu1 aj4l dis3babkan oleh ank sendiri – “mnggal dip1jak anak sendiri”

Published

on

pes4ra Tent3ra temu1 aj4l dis3babkan oleh ank sendiri – “mnggal dip1jak anak sendiri”

Seorang pes.ara tntera berusia 73 tahun ma.ut selepas dipvkuI dan dicede.rakan oleh anak lel4kinya yang juga pesak1t m3ntaI dalam kej4dian pada Rabu lalu.Dalam kej4dian di Kampung Jenderam Hulu, Dengkil itu, sspek berusia 48 tahun dikatakan tvrut mem1jak kep4Ia dan mvka mngsa selain menced3rakn rakannya dengan p1sau pem0tong kek.

Ketva P0Iis Da3rah Putrajaya, As1sten Kom1sioner Wan Kamarul Azran Wan Yusof berkata, si.asatan mendapati, sspek dikatakan h1Iang kaw4Ian sebelum menga muk dan memvkuI mngsa.Beliau berkata, sspek dikatakan sudah Iama tk meng4mbil u.bat pen3nang menyebabkan t1ngkah lakvnya su.kar di k4waI sehinggalah bert1ndak menced3rakan mngsa.

“Sebaik tib4 di lok4si kej4dian, mngsa terbar1ng dalam keadaan berIvmuran drah terutama di bah4gian mu ka termasuk k3san Ivka ak1bat t0r3han p1sau di beberapa bah4gian bdan.

“Mngsa meng4Iami kecede.raan truk di bahagian mu ka dipercayai dip1jak bertvbi-tu bi 0leh sspek. Mngsa juga ced.era di bahagian da da dan kedua-dua b3Iah t4ngan.

“Iap0ran be.dah si.asat mendapati, mngsa ma.ut aklbat keceder4an prah di mvka dan re.tak di bahagian tengk0rak,” katanya pada sid4ng 4khbar seIepas mel4ncarkan 0ps R0da di sini hari ini.Katanya, mngsa yang juga mengh1dap peny4klt anem1a dan sa wan itu telah dibawa ke Hspital Serdang untuk b3dah si.asat.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:KosmoOnline

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!