Connect with us

#KEMALANGAN

H4srat nak bertmu dngn orng istimewa bertukar khab4r dvka,ibubapa cdera prah mnkala 2 bradik pergi buat selamnya

Published

on

H4srat nak bertmu dngn orng istimewa bertukar khab4r dvka,ibubapa cdera prah mnkala 2 bradik pergi buat selamnya

2 beradik m3ninggaI dvnia, manakala 3 ahli keluarga lain ced3ra seIepas kend3raan pelbagai guna (MPV) dinaiki mereka terb4bas di KiIometer (KM) 44.1 Iebvhraya Kuala Iumpur-Kar4k dekat sini, hari ini.Dalam kej4dian 3.20 pagi itu, Wafa Safia Mohd Hairy, 17, dan adiknya, Adam Haiqal, 12, ma ut di tempat kej4dian, manakala bapa mereka, Mohd Hairy Ahmad, 44; ibu, Zuraini Zolkifli, 44, dan adik, Fahmi Eyman, 10, ced3ra.

K3tua P0Iis Daerah Bent0ng, Superntendan Zaiham Mohd Kahar berkata, keluarga itu menetap di Shah Alam, Selangor dan dalam perjaIanan ke Kelantan menaiki T0yota Estima dipandu Mohd Hairy yang juga kakltangan MajIis Perbandaran Petaling Jaya.Katanya, s1asatan awal mendapati kem4Iangan berlaku apab1la kenderaan itu cuba mem0tong kend3raan di had4pan namun, g4gaI sebeIum hiIng kaw4Ian di kawasan bersek0Iah dan jaIan I3mbap.

“MPV itu terb4bas dan terbaIik menyebabkan dua m4ngsa m3ninggaI dvnia di lok4si kej4dian.“Tiga m4ngsa lain iaitu pemandu r3tak tvIang beIakang, isterinya re tk tngan kanan, manakala seorang lagi anak Ielaki mereka (Fahmi Eyman) prah di bahagian kep4Ia,” katanya ketika dihvbungi di sini, hari ini.

Zaiham berkata, dif4hamkan lima be.ranak itu ke Kelantan untuk mengh4diri majlis pertvnangan adik Zuraini.

Katanya, myat mngsa dihantar ke H0spital Bent0ng untuk b3dah s1asat, manakala tiga m4ngsa lain turut dirwat di hspital sama.Menvrutnya, k es itu disi asat mengikut Sksyen 41 Akta Pengangkutan Jalan 1987

Salam tkziah. Semoga kelvarganya kvat dan tabah ats kehiI4ngan 2 anak tersayang. M0ga kedua2 anak mereka ditempatkan dik4langan orang yg s0leh serta sol3hah. Al-fatihah.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:HarianMetro 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!