Connect with us

#SELEBRITI

(Video)sed1h pemergian ayah,dpt kata ‘smangat’ dari kawan untuk ‘ma1n’ Sy4bu

Published

on

(Video)sed1h pemergian ayah,dpt kata ‘smangat’ dari kawan untuk ‘ma1n’ Sy4bu

Dib3rkas ak1bat kes4lahan mengambil sy4bu pada pertengahan tahun ini, pelakon sinetr0n ‘Bawang Putih Bawang Merah’ menghadiri perbicaraan pert4manya 2 minggu lalu dengan penampilan yang meng3jutkan orang ramai. Terbaharu, Nia Ramadhani dan suaminya sekali lagi t1ba di Mahk4mah Negeri Jakarta Pusat bagi perb1caraan kali kedua semalam.

Ketika persid4ngan dij4lankan, wanita berumur 31 tahun itu menjel4skan sebab dia mengambil barang terl4rang tersebut adalah kerana terlalu sedih mengen4ngkan pem3rgian ay4hnya walaupun sudah 7 tahun lalu. Mend3ngar jawapan pel4kon Indonesia berk3naan, hakim sempat mempers0alkan mengenai j4rak masa kej4dian itu sudah pun lama berlalu.

Pernah cuba menc3ritakan mengenai kes3dihannya kepada rakan sendiri, dia malah dinas1hatkan semula agar tk ber4sa sedemikian kerana sudah memiliki kem3wahan dan diminta untuk terus bersyvkur. Nia Ramadh4ni pada ketika itu berasa seperti terk3na ‘sump4han’ apabila dianggap dia perlu kelih4tan gembira setiap masa.

Walaupun bapa tertvduh telah pergi buat sel4manya sejak 2014, perasaan s3dih Nia Ramadhani kembali mvncul selepas mengen4ngkan dia tk berkes3mpatan mengucapkan “Sel4mat har1 l4hir”. Pel4kon wanita ini akh1rnya membuat keputvsan mengambil sy4bu selepas seorang daripada rakan industri memberitahu ‘b3nda’ itu dapat mel3nyapkan per4saan duk4nya.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!