Connect with us

#SELEBRITI

‘bertiga itu semntara,tapi bocey itu slmnya” – ‘kami dh smpai d pr1ngkat akk1r’

Published

on

‘bertiga itu semntara,tapi bocey itu slmnya” – ‘kami dh smpai d pr1ngkat akk1r’

Kumpvlan Tiro yang dianggo0tai Sharif, Melati dan Danial Zaini telah din0batkan juara pr0gram Maharaja L4wak Mega 2021 (MLM 2021) sekal1gus membawa pulang wang tunai RM500,000 bes3rta tr0fi.Meny4ksikan 5 kumpulan ber3ntap di Putrajaya Intern4tional Conv3ntion C3ntre (PICC) pada Jum4at malam, semuanya harvs diuc4pkan tahn1ah kerana berjaya memberi pers3mbahan yang terbaik.

Kumpvlan B0ro yang diangg0tai Achey, Fad dan Atu tel4h menjent1k em0si juri dan pen0nton yang men0nton. Menerusi pers3mbahan kedua, Achey dan Fad membawa b1ngkai gambar sah4bat mereka, Allahy4rham Abam Bocey ke atas pent4s.

Abam. Alhamdulillah tahun ini kami dapat pergi ke peringkat akh1r. Tapi tahun ini rasa lain sngat. Kalau kau nak tahu, setiap minggu, setiap saat, aku dan Achey akan tengok setiap svdut pent4s cari kau.

Sampai hari ini ramai yang m4sih sayang, m4sih r1ndu dengan kau. Bertiga itu sementara, tapi Bocey itu selamanya. Sem0ga kau t3nang di sana, sahabat.Kumpvlan Boro yang diangg0tai Achey, Fad dan Atu telah menjent1k em0si jvri dan pen0nton yang men0nton. Menerusi persembahan kedua, Achey dan Fad membawa b1ngkai gambar sah4bat mereka, Allahy4rham Abam Bocey ke atas p3ntas.

Abam. Alhamdulillah tahun ini kami dapat p3rgi ke per1ngkat akh1r. Tapi tahun ini rasa lain sangat. Kalau kau nak tahu, setiap minggu, setiap saat, aku dan Achey akan tengok setiap sudut pent4s cari kau.

Sampai hari ini ramai yang m4sih sayang, masih r1ndu dengan kau. Bert1ga itu sem3ntara, tapi B0cey itu selamanya. Sem0ga kau ten4ng di sana, sahabat.

Dalam pada itu, warg4maya tvrut sed3kahkan bac4an al-Fatihah dan mend0akan agar Allahy4rham dit3mpatkan di kalangan orang ber1man.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:Tikt0k@ajim_takada03

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!