Connect with us

#K.SEDIH

“trus pluk ibu tnpa brtnya” – sy4hdu ht1 bila ank masih dpt c4m ibunya,2 thun brpisah dngan an4k

Published

on

“trus pluk ibu tnpa brtnya” – sy4hdu ht1 bila ank masih dpt c4m ibunya,2 thun brpisah dngan an4k

Hidvp berj4uhan dengan angg0ta keluarga buk4nlah sesuatu yang mud4h, apatah lagi apabila ia melibatkan ank2 yang masih kec1l.Video pertemvan yang penuh dengan air m4ta antara seorang kank2 yang terp1sah selama 2 tahun dengan ibunya baru2 ini terny7ta mervntun j1wa.

Pem1lik video yang juga ibu saudara kepada kank2 tersebut, Norshafika Rahmat, 33, berkata, vide0 itu dirak4m sewaktu kakaknya, Madmozelyza Rahmat bert3mu kemb4li dengan anknya Queena Qairina Ismail Hisham, 10 tahun.

Mesra dip4nggil Sha, wan1ta ini yang juga se0rang svrprise plann3r berkata, anak bvahnya itu tingg4l bersama bapanya di Johor Bahru, manakala ibvnya pula men3tap di Sing4pura.

Kata Shu, kak4knya yang sud4h berp1sah dengan bapa Queena, kebiasaannya akan berulang alik dari Johor ke Singapura namvn wab4k Cov19 dan pengvatku4saan Per1ntah Kaw4lan Perg3rakan (PKP) men3babkan Madmzelyza terk4ndas di Kota Singa itu selama 2 tahun.

“Bila dah mak1n d3kat dia makin y4kin itu mvmmy dia, memang tanp4 r4gu lagi, dia terus p3luk.

“Lep4s tu kami lu4ngkan masa sama2, keluar makan2, lepas tu kakak bawa anak dia balik rumah dia dengan Queen Danga Bay,” katanya, yang menetap di Pasir Gudang, Johor.

Menj4wab pers0alan seset3ngah net1zen yang mempers0alkan kenapa kak4knya tk memilih untuk pulang ke neg4ra asal, Shu berkata, kakaknya tk b0leh buat kepvtusan secara meng3jut kerana dia mempvnyai k0ntrak k3rja selain kom1tmen yang perlu ditanggvng.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!