Connect with us

#SELEBRITI

[TERKINI]Sedia tam4tkn z4man bujng,Mimi dh ada cal0n su4mi,Rupanya dh nk ‘labvhkn’ tira1 ‘kebvjngn’

Published

on

[TERKINI]Sedia tam4tkn z4man bujng,Mimi dh ada cal0n su4mi,Rupanya dh nk ‘labvhkn’ tira1 ‘kebvjngn’

Bersdia t4matkan zman bujng pada bila-bila masa, pel4kon Mimi Lana engg4n mel3takkan sas4ran waktu untuk mend1rikan rum4h tangga.Menvrut Mimi atau nama sebenar Mimi Rozaiana Zainal Abidin, 27, dia percaya per4ncangan Tuh4n itu adalah sebaik-baiknya dan menerima jika ditkdirkan jod0h tib4 dalam masa terdekat.

“Per4ncangan kahwin tk ber4ni la nak cakap benda itu sebab kita ni hanya mampv mer4ncang sahja. B3nda tk j4di lagi kan, InsyaAllah kalau dah sampai masa kita akan beritahu semua orng.

“Saya bers3dia sahaja. Saya percaya per4ncangan Tvhan, kalau dah sampai waktunya kita tk boleh men1dakkan, jadi saya memang dah bers3dia.

“Soal j0doh ini kerja Tuh4n, kalau saya letak sas4ran waktu tapi j0doh tu tk sampai pun tk bol3h juga. Kalau dah tertvlis j0doh, es0k pun saya boleh k4hwin,” katanya.

Pada September tahun lalu, perkongsian foto Mimi Lana dvduk di atas pel4min dengan t4ngan dih1asi inai mengndang ribvan kom3n serta uc4pan tahn1ah daripada rakan sel3briti yang meny4ngka dia sudah dir1sik kek4sihnya akt0r Syafiq Kyle.

Mimi bagaim4napun menjel4skan itu buk4nlah m4jlis perkahw1nannya, seb4liknya hanya mengh4diri hari bah4gia saud4ra terdekat.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:Mstar 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!