Connect with us

Motivasi

Hargai Isteri Selagi Ada,Layan Mereka Seperti Puteri Dan Jika Ada Duit Lebih Boleh Beri Untuk Beli Idaman Barang Yang Isteri Nak

Published

on

Hargai Isteri Selagi Ada,Layan Mereka Seperti Puteri Dan Jika Ada Duit Lebih Boleh Beri Untuk Beli Idaman Barang Yang Isteri Nak

Seharian letih uruskan pelbagai perkara, jauh di sudut hati seorang wanita pasti mahukan penghargaan daripada si suami. Tolong bantu kemas rumah pun dah lega, lagilah sekiranya dapat membeli-belah!

Terdetik di hati bagi menggembirakan isteri tercinta, seorang lelaki mempunyai cara tersendiri untuk isterinya melepaskan ‘tek4nan’ sekali gus terasa dihargai.

Menerusi platform TikTok, @bobybobxx memuat naik sebuah video memaparkan dirinya memberi ‘izin’ kepada isteri untuk membeli-belah di aplikasi Shopee dengan menggunakan akaun miliknya.

“Layan isteri kamu macam puteri… dia adalah segalanya!”

Teruja dapat memiliki pelbagai barangan yang ‘bermain’ di fikiran, isterinya seolah-olah tid4k percaya dan terus mengucapkan terima kasih kepada @bobybobxx kerana memberi layanan seperti itu.

“Nah baby bagi sayang, akaun Shopee baby. Belanjalah, lebih RM100 pun takpe. Sebab sayang banyak sangat tolong baby,” kata @bobybobxx sambil menghulurkan telefon bimbitnya.

Video itu meraih lebih 100,000 tontonan serta ratusan kom3n netizen dimana rata-rata berhasrat mencari bakal suami pemurah seperti lelaki tersebut yang tidak lok3k dalam memenuhi permintaan isteri.

Namun, terdapat juga wanita yang tidak sampai hati untuk ‘menghabiskan’ duit suami kerana memikirkan tanggungjawab lain selain perlu berjimat-cermat.

Kurniakan aku suami macam ni…

Alhamdulillah! Dalam hubungan suami isteri, tak perlu berkira sangat. Saling membantu & memberi, baru la rezeki melimpah ruah.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,Semoga bermanfaat.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!