Connect with us

Motivasi

Nabi Pernah Berpesan,Janganlah Kecilkan Silaturrahim Walau Apa Sahaja Sebabnya

Published

on

Nabi Pernah Berpesan,Janganlah Kecilkan Silaturrahim Walau Apa Sahaja Sebabnya

Pence.raian bukanlah sesuatu yang mudah untuk diterima dan dilalui, namun ianya bukan pena.mat segalanya kerana Tuh.an yang menentukan jalan hidup seseorang.

Biarpun telah berpisah, ramai yang masih berkawan dengan bekas pasangan mereka. Begitulah seperti yang dilalui oleh wanita ini.

Menerusi video yang dimuat naik di aplikasi TikTok wanita itu berkongsi kisah yang mana dia masih berkawan dengan bekas suaminya.

Difahamkan lagi, pada suatu hari bekas suaminya itu menghantar mesej teringin makan mee goreng air tangan wanita yang dikenali sebagai Dayah tersebut.

Malah apa yang lebih mengharukan adalah apabila dia juga sanggup membeli bahan-bahan sebagai persediaan untuk memasak mee goreng tersebut.

Rin.du makan bersama anak2

Tanpa berfikir panjang, ibu kepada 2 anak itu pun menunaikan permintaan be.kas suaminya yang pada masa sama ingin makan bersama anak-anak mereka.

Di akhir video, kelihatan si be.kas suami sedang makan mee goreng tersebut sambil melihat anak-anak mereka bermain kolam di hadapan rumah.

Meninjau ke ruangan kom.en, tind.akan wanita itu meraih pujian netizen kerana masih mengekalkan hubungan baik dengan bekas suaminya demi anak-anak mereka.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya.Terima kasih,semoga memberi manfaat.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!