Connect with us

Motivasi

Jawap Soalan Sens1tif,’Streamer’ Bek@s Pelajar Sek0lah H3bnry Gurn3y Menangis Selepas Habis Bersiaran Langsung Atas Kesilap@n Lalu

Published

on

Jawap Soalan Sens1tif,’Streamer’ Bek@s Pelajar Sek0lah H3bnry Gurn3y Menangis Selepas Habis Bersiaran Langsung Atas Kesilap@n Lalu

Ga.ra-ga.ra teringin mencuba pelbagai benda baru yang tidak sepatutnya, siapa sangka masa zaman remaja Muhammad Izzat Daniel Abdullah ibarat terbu.ang selepas dia dimasukkan ke Seko.lah Henr.y Gur.ney, Melaka.

Pun begitu, pengalaman tersebut disifatkan sebagai satu nikmat berharga yang kini mengu.bah dirinya menjadi insan berguna. Yang baik dijadikan teladan, yang bu.ruk dijadikan sempa.dan.

Sebenarnya ini soalan sens1tif…Saya boleh duduk tepi dinding & nangis

Usahanya menyebarkan kese.daran tentang masa silamnya dahulu disambut baik sekali gus menjadi bukti bahawa setiap manusia boleh berubah jika ada kemahuan.

[VIDEO] Ditanya Mana Anak Bini Lepas Keluar Henry Gurney? Lelaki Sebak Menjawab 2

Namun baru-baru ini di TikTok, dia telah menerima satu soalan sens1tif berkai.tan bek.as isteri serta anaknya yang mana kini suk.ar bersua muka kerana keka.ngan PKP..

Berh.enti seko.lah Tingkatan 4 kemudian berkahwin Untuk pengetahuan semua

terdahulu Izzad hanya bersekolah sehingga Tingkatan 4 sahaja sebelum mengambil keput.usan mendirikan rumah tangga.

3 tahun berada dalam seko.lah berkenaan, perkahwinan itu bera.khir apabila isterinya meminta berpi.sah setelah dia 2 tahun dia dibeb.askan.

[VIDEO] Ditanya Mana Anak Bini Lepas Keluar Henry Gurney? Lelaki Sebak Menjawab 3

Kegag.alan saya dalam membuat keput.usan Mena.han seb.ak dengan soalan bertanyakan keber.adaan keluarga kecilnya, mahu atau tak dia menga.kui apa yang jadi adalah atas kh.ilaf sendiri selain menumpang gembira anaknya bakal mendapat ayah baru kelak.

Difahamkan juga, si kecil itu kini memasuki usia 4 tahun.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,semoga memberi manfaat.

Sumber:KDunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!