Connect with us

Uncategorized

Habis Duit ᴀɴɢᴋᴀʀᴀ Beli Lampin Dewasa,tak diberi sedikit pun Nafkah,Ini Ulasan Pakar

Published

on

Habis Duit ᴀɴɢᴋᴀʀᴀ Beli Lampin Dewasa,tak diberi sedikit pun Nafkah,Ini Ulasan Pakar

P3lik tapi benar, baru-baru ini seorang wanita mendedahkan tentang ʙᴇᴋᴀꜱ suaminya yang mengalami ᴍᴀꜱᴀʟᴀʜ ABDL selama bertahun-tahun. Ia merupakan keadaan di mana orang yang sudah dewasa mempunyai ᴋᴇᴛᴀɢɪʜᴀɴ ᴍᴇʟᴀᴍᴘᴀᴜ terhadap pemakaian lampin ala-ala bayi dan mahu dilayan persis kanak-kanak..

Awalnya, isteri boleh menerima kekurangan lelaki ᴛᴇʀʙᴀʙɪᴛ termasuklah tabiat ᴋᴇɴᴄɪɴɢ malam dan memberikan sokongan untuk berubah. Namun siapa sangka, perkara itu telah menjejaskan keharmonian rumah tangga mereka apabila si suami mengabaikan nafkah kerana wang lebih banyak dihabiskan kepada pembelian lampin. Sudah 5 tahun berkahwin, penghidap ABDL itu juga mengelak apabila diajak untuk ‘bersama’ dengan alasan tidak mahukan ᴢᴜʀɪᴀᴛ.

Terkejut dengan ᴋɪꜱᴀʜ ABDL yang jarang didengari ini, ramai netizen memberikan ᴋᴇᴄᴀᴍᴀɴ termasuklah menyalahkan ibu bapa secara mel4mpau. Bahkan mereka beranggapan anak-anak yang ada tabiat kencing malam seharusnya diberikan ʜᴜᴋᴜᴍᴀɴ ʙᴇʀᴀᴛ kononnya dengan niat untuk mendidik.

Akan tetapi, seorang pakar terapi ini menepis semua ‘cadangan’ berkenaan kerana ʜᴜᴋᴜᴍᴀɴ ᴇᴋꜱᴛʀᴇᴍ terb4bit sebenarnya akan memberikan impak lebih ʙᴜʀᴜᴋ kepada emosi anak-anak. Tambahan pula, terkencing malam bukanlah hal yang sengaja dilakukan. Ia mungkin berkait dengan masalah lain dan sebab itulah ʀᴀᴡᴀᴛᴀɴ ᴋʜᴜꜱᴜꜱ disediakan bagi menangani perkara ini.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!