Connect with us

#SELEBRITI

[Terkini]Ini keadaan Bob Lokman,Apa2 pun kita d0akan yang terbaik untuk beliau agar cepat sembuh

Published

on

[Terkini]Ini keadaan Bob Lokman,Apa2 pun kita d0akan yang terbaik untuk beliau agar cepat sembuh

Keadaan ᴋᴇꜱɪʜᴀᴛᴀɴ pelak0n dan penulis lirik, Bob Lokman, 58, kini kurang baik apabila jantvngnya lem4h dan sak1t perut sejak lebih seminggu lalu.

Bob atau nama sebenarnya Mohd Hakim Lokman berkata, dia sekarang lebih banyak berehat di atas katil dan berjalan di dalam rumah saja kerana cepat p3nat dan svkar bern4fas.

“Keadaan kesihatan saya sekarang memang tidak menentu. Sejak lebih seminggu lalu terasa agak tervk sedikit sebab jantung lem4h dan sak1t perut. Sekarang pun, perut saya ker4s dan sukar membuang air.

“Saya pun tak tahulah apa sebenarnya sak1t ini sebab belum jumpa d0ktor lagi untuk pemeriksaan lanjut. Temujanji saya dengan d0ktor di Hspital Sultanah Bahiyah, Alor Setar, Kedah pada 27 Mac ini,” katanya kepada Harian Metro.

Bob yang menetap di Kelantan berkata, buat masa ini dia duduk di rumah sehingga ke tarikh itu memandangkan ubat yang dibekaIkan pihak hspital masih ada.

Menurut Bob, dia sebenarnya tr4uma untuk ke hspital selepas menjalani rw4tan I4ser di jantvngnya, pada 3 Oktober tahun lalu yang didakw4nya sangat meny4 k1tkan.

Ia sedikit-sebanyak membuatkan Bob fob1a dan tidak mahu melaluinya lagi.

“Saya juga dah lama sangat s4k1t. Walaupun semangat nak s1hat itu ada, tetapi dari segi psik0logi terganggu juga. Macam-macam yang saya fikirkan.

“Saya juga tidak boleh memandu lagi sekarang. Jika hendak ke mana-mana, anak yang akan bawakan. Saya m0hon d0akan kesih4tan saya baik-baik saja,” katanya yang turut memaklumkan isteri, Relawati Daud dan anak kini mengurus perniagaan bubur daging dan serunding daging sejak dua tahun lalu.

Terdahulu, Bob pernah dimasukkan ke Unit Penjagaan Kor0nari (CCU) Hspital Sultanah Bahiyah pada 1 Oktober tahun lalu berikutan j4ntungnya pada bahagian atas tidak berfungsi dengan baik.

Bob yang juga penulis lirik lagu Isabella dan Taman Rashidah Utama itu turut menjalani pemb3dahan membetulkan degvpan j4ntung iaitu ‘CardiacResynchronization Therapy & Defibrillator (CRTD) di h0spital berkenaan pada awal Disember 2020 lalu.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:CoretanNasihat Via HarianMetro

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!