Connect with us

#K.SEDIH

Pemergian yang sangat ꜱᴀʏᴜ,isteri ᴍᴇɴɪɴɢɢᴀʟ,3 dewasa beserta ʙᴀʏɪ ᴛᴇʀᴄᴀᴍᴘᴀ dari kereta

Published

on

Pemergian yang sangat ꜱᴀʏᴜ,isteri ᴍᴇɴɪɴɢɢᴀʟ,3 dewasa beserta ʙᴀʏɪ ᴛᴇʀᴄᴀᴍᴘᴀ dari kereta

Sik : Se0rang ibu kepada empat anak ma.ut seIepas kereta dinaiki bersama suami, anak b0ngsu dan ibunya terba.bas di Jalan Jeni.ang-Sik-Pedu di Kampung Surau, di sini, hari ini.

Ketua PoIis Daerah Sik, Deputi Superintendan Abdull Razak Osman berkata, mngsa Siti Fatimah Md Noor, 30, menin.ggaI du.nia aki.bat kecede.raan daIaman dalam ke.jadian pada 3 petang itu.

Beliau berkata, empat sekeluarga itu menaiki kereta Prot0n Waja dalam perjaIanan dari rumah mereka di Kampung BeIantik ke Pekan Sik.

“Apabila tiba di jalan seIek0h di l0kasi keja.dian, kereta dipandu suaminya, Mohd Zamani Md Saad, 35, hiIa.ng kawaIan lalu terba.bas ke sebeIah kanan jalan dan meIan.ggar pengha.dang be.si di tepi jalan sebeIah kanan dari arah BeIantik.

“Aki.bat kemaIa.ngan itu, pemandu serta dua penu.mpang iaitu ba.yi lelaki berusia lapan bulan serta ibu ma.ngsa, Rokayah Che Oon, 60, tercam.pak ke Iuar kenderaan.

“Tiga ma.ngsa yang terca.mpak ke Iuar itu ced.era manakala wanita terbabit menin.ggaI du.nia di dalam kereta di tempat ke.jadian,” katanya dalam kenyataan di sini, malam ini.

Abdull Razak, berkata semua ma.ngsa yang cede.ra dibawa ke H0spital Sik untuk mendapatkan rawa.tan manakala ma.ngsa menin.ggaI du.nia dibawa ke H0spital Sultanah Bahiyah (HSB) AIor Setar untuk be.dah sia.sat.

Beliau berkata, be.dah sia.sat akan dilakukan terhadap ma.ngsa seIepas keputusan uji.an sari.ngan C0vld-19 diperoleh dan k.es disia.sat mengikut Sek.syen 41(1) Ak.ta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987.

Salam tak.ziah buat keluarga. Moga Encik Zamani tab.ah atas peme.rgian isteri tercinta. Moga arw.ah isterinya ditempatkan bersama orang soleh. Al fatihah

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:InfoManafaat Via HarianMEtro/Dbongkar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!