Connect with us

#SELEBRITI

“Hadiah Untuk ᴀʀᴡᴀʜ isteri” – Shuib beri sumbangan siapkan Musolla atas nama ‘SitiSarah’

Published

on

“Hadiah Untuk ᴀʀᴡᴀʜ isteri” – Shuib beri sumbangan siapkan Musolla atas nama ‘SitiSarah’

Pem3rgian penyanyi terkenal, Allahyarham Siti Sarah Raissuddin pada Ogos tahun lalu sememangnya memberi kes4n yang mendaIam buat ahli keluarga serta para peminat.

Walau bagaimanapun, keluarga allahyarham dilihat sudah mulai b4ngkit dari kese.dihan dan suaminya, Shuib Sepahtu turut semakin bersemangat untuk memuIakan kehidupan baru bersama anak-anak.

Hadiah buat arwh Siti Sarah

Namun begitu, rasa cinta yang mendalam kepada isteri masih terus diingati kerana Shuib tetap memberikan ‘hadiah’ buat insan cukup istimewa dalam hidupnya apabila membantu memberikan sumbangan untuk menyiapkan mus0lla dan dewan serbaguna atas nama allahyarham isterinya.

Hal tersebut dik0ngsikan sendiri peIawak tersebut di Instagram dengan memuat naik vide0 kehadirannya bersama ahli keluarga ketika majlis perasmian yang diadakan di sebuah rumah anak-anak yatim.

Menurut Shuib, sebelum ini dia dan Siti Sarah pernah ke tempat tersebut dan arwh sememangnya mahu menyumbang supaya mus0lla serta dewan serbaguna tersebut siap dibina.

Dewan tersebut juga dimaklumkan bukan sahaja untuk kegunaan anak-anak yatim disitu, tetapi 0rang kampung turut boleh menggunakannya.

Ada nama arwh diletakkan sebagai penghargaan

Tambah usahawan selebriti itu lagi, sebagai penghargaan, nama mus0lla dan dewan serbaguna itu telah diletakkan dengan nama arwh serta dua nama yang lain.

Jadi, Shuib mengatakan semua ini adalah ‘hadiah’ buat isteri tercinta yang telah pergi meninggaIkan mereka semua terlebih dahulu.

Dia juga semp4t menitipkan rasa terima kasih kepada isterinya kerana telah mengajarnya untuk terus bersedekah. Sem0ga ganjaran dari sedekah ini menjadi pahala yang terus mengalir untuk arwh.

Hadiah buat arwh yang disayangi ramai

SusuIan daripada itu, rata-rata warganet telah meninggaIkan k0men dengan menzahirkan rasa kagum dengan amaIan sedekah yang dilazimi arwh sehingga memberi manfaat kepada 0rang ramai.

Mereka juga mend0akan kesejahteraan allahyarham di aIam sana dan r0hnya ditempatkan dalam kalangan 0rang-0rang yang beriman.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:IGShuib Via OhMyMedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!