Connect with us

Motivasi

Kakak Ni Buat Pengorbanan Yang Sangat Menyayat Hati Selepas Bapanya M3ninggal,8 Keluarga Positif Cov1d19

Published

on

Kakak Ni Buat Pengorbanan Yang Sangat Menyayat Hati Selepas Bapanya M3ninggal,8 Keluarga Positif Cov1d19

Kehi1angan orang tersayang disebabkan pand3mik Cov1d-19 sememangnya semakin selalunya berlaku. Ada saja coretan kisah sedih berkenaan ahli keluarga yang satu persatu tewas disebabkan pandemik yang berlaku.

Sanggup tanggung ris1ko

Namun, kerana kasih yang tidak terhingga kepada ibu, seorang anak sanggup mengambil ris1ko menjaga ibunya yang sudah uzvr walaupun sedar akan dij@ngkiti v1rus berkenaan.

8 ahli keluarga dij@ngkiti dari rakan anak buah

Hal tersebut dikongsikan sendiri oleh seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @sha.alshahab apabila menjaga ibunya yang sak1t dan pos1tif Cov1d-19 tanpa sebarang pelindungan.

Memulakan cerita, @sha.alshahab memaklumkan seramai 8 ahli keluarga dij@ngkiti wab@k berkenaan selepas seorang rakan anak buahnya datang ke tempat kerja walaupun telah disahkan pos1tif Cov1d-19.

Bapa men1nggal dunia

Jadi, anak buahnya yang tidak tahu hal tersebut menjadi individu terawal dij@ngkiti sehingga ahli keluarga yang lain turut mendapat nasib sama.

Nangis tengok video akak

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah men1nggalkan kom3n dengan meng@kui s3bak mendengar perkongsian wanita itu berkenaan ahli keluarganya.

Mereka juga memuji t1ndakan @sha.alshahab apabila tetap menjaga ibu tersayang yang posit1f Cov1d-19 dan bertawakal kepada Allah kerana sedar kita tidak tahu siapa diantara kita yang akan pergi dahulu.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!