Connect with us

#K.SEDIH

Tergamam melihat ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ depan mata,warga emas ᴍᴇɴɪɴɢɢᴀʟ dan 5 lagi ᴍᴀᴜᴛ dalam ɪɴꜱɪᴅᴇɴ jalan raya

Published

on

Tergamam melihat ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ depan mata,warga emas ᴍᴇɴɪɴɢɢᴀʟ dan 5 lagi ᴍᴀᴜᴛ dalam ɪɴꜱɪᴅᴇɴ jalan raya

RENGGAM : Se0rang wanita warga emas menin.ggaI dunia manakala lima yang lain cede.ra dalam kemal4.ngan membabitkan sebuah kereta dan l0ri di kil0meter 58 Lebuhraya Utara Selatan di sini kira-kira 1.30 awal pagi tadi.

TimbaIan Ketua Polis Daerah KIuang, Deputi Superintendan Abdul Razak Abdullah Sani, berkata warga emas berusia 72 tahun itu menin.ggaI dunia di l0kasi kejdian aklbat p4rah di kepala.

“L0ri berkenaan dari arah Kuala Lumpur ke Johor Bahru, dan sebaik tiba di l0kasi kejdian kereta dinaiki enam 0rang telah mel4nggar beIakang l0ri berkenaan.

“Aklbat kemal4.ngan itu, se0rang penumpang hadapan kereta wanita warga tempatan menin.ggaI dunia aklbat ced3ra te.ruk di kepala.

“Lima mngsa yang lain turut ced3.ra dan dir4wat di H0spital Enche’ Besar Hajjah Khalsom Kluang.

“Pemandu kereta tidak mengaIami kecede.raan dan sias.atan dijalankan di bawah Sek.syen 41(1) Ak.ta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Dalam pada itu, Komander Operasi Pegawai Bomba Kanan II Affendi Mustafar daripada Balai B0mba dan Penyel.amat Renggam, berkata, sebuah jen.tera disertai enam angg.0ta telah dihantar ke tempat kejdian.

Katanya, Pusat Gerakan 0perasi (PGO) Negeri Johor menerima panggilan kecem4san kemal4ngan jalan raya melalui talian MERS 999 pada pada jam 12.36 tengah malam.

“Setibanya Pasukan Keluaran 0perasi (PKO) di tempat kejdian didapati benar berlaku kemaIa.ngan jalan raya meIibatkan dua kenderaan.

“Terdapat lima mngsa yang berada di daIam kereta jenis Toy0ta Vios, yang terdiri daripada se0rang lelaki dewasa, dua perempuan dewasa, se0rang kanak-kanak perempuan dan se0rang kanak- kanak lelaki.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:CoretanNasihat Via BeritaHarian/MajalahUtusan

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!