Connect with us

#K.SEDIH

Suami ᴍᴇɴɪɴɢɢᴀʟ,Baby ᴘᴀʀᴀʜ,Al-fatihah,isteri sedih bak tak sedap hati masa hantar anak ke tempat pengasuh

Published

on

Suami ᴍᴇɴɪɴɢɢᴀʟ,Baby ᴘᴀʀᴀʜ,Al-fatihah,isteri sedih bak tak sedap hati masa hantar anak ke tempat pengasuh

Tangkak : Se0rang lelaki m4 ut manakala bay1 lelakinya prah dalam kemaIangan membabitkan dua kereta di Parit Raja Gersik, Mngsa Muhammad Luqman Hakeem mninggaI dunia di Hspital Muar akibat cede ra prah impak dari kemaIangan tersebut.

Manakala bay1 lelakinya Muhammad Qarizh Syakeel cede ra prah dikepaIa kini dalam keadaan kritikaI dirwat di Hspital Johor Bahru.

Apa yang berlaku mengundang piIu isteri arwh dan juga insan insan yang mengenali dirinya, ketika kemaIangan membabitkan Perodua kancil dan Proton Exora, ketika itu Luqman dalam perjalanan menghantar anak lelakinya kerumah pengasuh.

Sbak Iuahan insan insan yang mengenali keluarga ini diharap isterinya Puan Nur Azilah Binti Sa’adon tabah dan redha dengan segala uj1an ini buat keluarga tersayang.

Salam tkziah buat Nur Azilah baru sahaja kehiIangan suaminya yg tercinta, semoga suami Azillah ditempatkan org yg beriman Amin .

D0akan untuk anaknya jugak skrg anknya 50/50 Allahuakhbar dktor kata anaknya ada pendrahan di kepaIa, Sekarang anaknya di Transfer ke Hspital JB.

Doakan yg baik baik untuknyer smua sem0ga keluarga Azillah kuat dan tabah menghadapi Ujian Allah ni, Salam tkziah untuk keluarga Azailah Al fatihah -Bella Bell.

Inalillahwaninalillahilarojiun, Sem0ga diterima segala amal ibadah nya di amp.unilah segala d0sa-d0sanya dan di tempatkan yang layak buat suaminya Aamiin. Al-fatihah.

Sama sama kita doakan agar baby Muhammad Qarizh Syakeel kembali smbuh. ksihan ibunya yangbkini menanti, moga r0h suami Luqman Hakeem tenang di alam sana. Al fatihah.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:CoretanNasihat Via DBongkar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!