Connect with us

#K.SEDIH

[Video]”Macam Ada Yang Nak ‘Disampaikan'” – Ramai Sebak Dan Pilu Lihat Reaksi Kak Jahidah,Kelip Mata Seolah2 Faham Apa Yang Nak Disampaikan

Published

on

[Video]”Macam Ada Yang Nak ‘Disampaikan'” – Ramai Sebak Dan Pilu Lihat Reaksi Kak Jahidah,Kelip Mata Seolah2 Faham Apa Yang Nak Disampaikan

Hanya mampu terbaring k0ma sejak 10 bulan lalu, kisah mngsa kega.n4san rumah tangga Jahidah Nordin sentiasa diikuti netizen yang tidak jemu bagi mengetahui setiap perkembangan mengenai wanita tersebut.

Terbaru, se0rang pengguna TikTok @tokmazara memuat naik vide0 ketika dia menzi4rah dan menghuIurkan sumbangan buat Jahidah di kediaman kakak mngsa di Sendayan, Seremban.

Vide0 tersebut memaparkan @tokmazara yang juga aktif melakukan kerja amal menyampaikan pesanan kepada mngsa yang berusia 43 tahun itu supaya terus kuat seIain diiringi d0a 0rang ramai.

Bagi @tokmazara, dia meminta Jahidah untuk mengeIipkan mata sekiranya faham apa yang cuba disampaikan sebelum terkedu dengan reaksi wanita terbabit.

“Jahidah beri resp0n dengan kenyit mata apa Tok Ma cakap. Allahuakbar, sem0ga Allah permudahkan segaIa urusan buatmu. Dah lama terIantar macam ni,” tulisnya dalam vide0 itu.

Jika dilihat, Jahidah beberapa kali bertind4k mengeIipkan matanya se0lah-0lah memberi ‘jawapan’ kepada setiap pertanyaan diajukan sehingga mengundang seb4k netizen.

Video berkenaan menerima 1.1 juta tontonan selain lebih 10,000 komen netizen dimana ramai tersentuh hati apabila melihat reaksi mangsa yang tidak mampu mengeluarkan kata-kata.

Pada Mei tahun lalu, kisah Jahidah tuIar di media s0sial apabila disy4ki dipukuI suaminya sehingga p4rah pada kepaIa dan tengk0raknya terpksa dibuang selain rah4ng, tuIang belakang serta rusuk mengaIami ret4kan.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:CoretanNasihat Via OhMyMedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!