Connect with us

Motivasi

Pelajar N3kad G@ntung Diri Dengan Tekan@n Str3s Melamp@u Namun Dih@lang Oleh Ayah,Kini Dit@han Di Hosp1tal

Published

on

Pelajar N3kad G@ntung Diri Dengan Tekan@n Str3s Melamp@u Namun Dih@lang Oleh Ayah,Kini Dit@han Di Hosp1tal

Seorang bapa tampil membuat lap0ran pol1s susulan dakw@an netizen yang menvduh anak lelakinya cuba mengg@ntung diri ak1bat tert3kan dengan sesi Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PDPR).

Menurut lap0ran Harian Metro, Ketu@ Pol1s Da3rah Melaka Tengah As1sten Komis1oner Afzanizar Ahmad berkata, bapa kanak-kanak lelaki itu hadir ke B@lai Pol1s Bukit Baru, Melaka petang semalam.

“Satu lap0ran pol1s penaf1an diterima pih@k kami daripada seorang lelaki berusia 40 tahun berhubung kenyataan tular di media sosial berhubung gambar anaknya yang dit@han di hosp1tal.

“Hasil keterangan daripada bapa kanak-kanak itu menyatakan, anaknya dit@han di wad kerana terj@tuh daripada buaian di hadapan rumah,”katanya.

Malah, bapa kanak-kanak tersebut juga menaf1kan anaknya yang berusia 12 tahun itu tert3kan ak1bat PDPR sehingga dimasukkan ke dalam wad seperti tul@r di media sosial.

Terdahulu, tul@r tangkap layar foto di wad itu dengan kapsyen jauh menyimpang’ dari posting asal ditulis seg3lintir pengguna Facebook yang tidak bertanggungjawab.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!