Connect with us

#K.SEDIH

“kasih sayang dan kesetiaan suami isteri” – Dasyatnya ujian mereka,suami isteri dilanda kesusahan tetap satu hati,semoga berkekalan sehingga akhir hayat,Jannah

Published

on

“kasih sayang dan kesetiaan suami isteri” – Dasyatnya ujian mereka,suami isteri dilanda kesusahan tetap satu hati,semoga berkekalan sehingga akhir hayat,Jannah

Kasih sayang dan kesetiaan pasangan suami isteri teruji dengan d4hsyat ketika mereka sedang hidup dalam kesusahan. Tambah lagi dengan keperluan membesarkan anak yang masih kecil. Namun pada zaman sekarang dengan kuasa viral, terkadang ia boleh menjadi ‘rezeki terpijak’ dalam mengubah nasib sesebuah keluarga.

Persis rak4man s4yu yang tular sejak semalam ini, pasangan dipercayai suami isteri sedang sabar menunggu pertukaran lampu hujau di sebuah persimpangan sibuk. Namun apa yang menyentuh hati, mereka tidak menaiki kenderaan seperti pengguna jalan raya lain. Hanya berharap kepada sebuah kerusi roda, wanita berk3naan tabah memangku anak mereka yang sudah tidvr lena.

Dalam keadaan pan4s terik serta risik0 berada dekat dengan kenderaan berat yang sedang bergerak laju, si ayah terus men0lak laju kerusi r0da untuk melepasi simpang empat tersebut apabila lampu bertukar hijau. Sejak dimuat naik, rakaman pilu itu telah ditonton lebih 600 ribu kali.

Melalui ruang komen, netizen meluahkan rasa sebak mereka sehingga men1tiskan air mata melihat nasib asnaf tersebut. Malahan dengan penul4ran video ini, mereka berharap semoga ada insan baik hati yang akan memberikan bantuan sewajarnya kepada 3 beranak berkenaan.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia Via TT @amaramarpj

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!