Connect with us

Motivasi

Terk3jut Dapat Tahu Gadis Sudah Selamat Bertvnang Dengan Orang Lain Sedangkan Dirinya Sedang Bek3rja K3ras Kumpul duit Hantaran

Published

on

Terk3jut Dapat Tahu Gadis Sudah Selamat Bertvnang Dengan Orang Lain Sedangkan Dirinya Sedang Bek3rja K3ras Kumpul duit Hantaran

Dug@an ketika proses bertvnang itu benar, hati manusia boleh berubah sekelip mata walaupun sudah tujuh tahun bersama menjalin hubungan cinta.

Sitvasi p3rit itu dihad@pi oleh seorang lelaki apabila bak@l isterinya memilih orang lain sebagai teman hidup selepas beberapa bulan mereka mengikat tali pertvnangan.

Menerusi perkongsian video di platform TikTok, @lamwauqaf s@nggup men1nggalkan perniagaannya di Melaka buat sementara waktu bagi menguruskan majlis pertvnangan di sebelah p1hak perempuan di Pulau Pinang pada April lalu.

Menurut @lamwauqaf, dia sendiri menghias hantaran dan reka bentuk pelamin sehingga berjaya melangsungkan majlis-majlis tersebut sebelum masing-masing menentukan waktu perk@hwinan pada 12 Jun 2021.

“Awak cakap t@k simpan l@ngsung. Mana semua duit awak? Saya cuma suruh topup sikit, sebab saya terkvrang duit. Bisn3s dr0p sejak Cov1d-19 ni. “Saya terus balik sebab nak cari duit untuk topup apa yang kurang. Saya nak cari bagi cukup, bukan l@ri dari mas@lah,”kongsinya.

Namun pada awal bulan ini, dia terk3jut apabila mendapat tahu bahawa gadis berkenaan sudah selamat bertvnang dengan orang lain sedangkan dirinya sedang bek3rja k3ras untuk mengumpul duit.

“Rupanya lelaki tu, abang kawan baik awak. Patut la selama kita berhvbung jarak jauh, awak selalu sangat p3rgi rumah kawan awak. “Rupanya awak lagi p3nting kawan daripada saya, sampai kita g@duh pasal benda kecil. Saya punya usaha siapkan persiapan n1kah kita,” luahnya.

Video berdurasi seminit itu meraih dua juta tontonan serta 15,800 kom3n netizen yang rata-rata turut bers1mpati dengan nasib lelaki terb@bit selain mendoakan agar dia berjumpa dengan jodoh yang lebih baik.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga memberi manfaat yang baik.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!