Connect with us

#K.DUNIA

“Selamat Jalan Sayang…” – Bayi Usia 5 Bulan ᴍᴇɴɪɴɢɢᴀʟ,4 lagi ᴘᴀʀᴀʜ,Terbabit Dalam ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ ᴛᴇʀᴜᴋ

Published

on

“Selamat Jalan Sayang…” – Bayi Usia 5 Bulan ᴍᴇɴɪɴɢɢᴀʟ,4 lagi ᴘᴀʀᴀʜ,Terbabit Dalam ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ ᴛᴇʀᴜᴋ

Se0rang bayi perempuan berusia lima bulan m4.ut, manakala empat termasuk ibu dan kakaknya par4h dalam kemaI4ngan membabltkan dua kenderaan di Kil0meter 51 Jalan Sungai Lerek, di sini, semalam.

Ketua PoIis Daerah Setiu, Deputi Superintendan Afandi Hussin, berkata mngsa, Nur Al Ammara Mohamad Budiman berusia lima buIan dari Buklt Bunga, Tanah Merah, Kelantan dis4hkan meningg4I dunia di H0spitaI Setiu.

Katanya, poIis menerima panggilan kira-kira jam 9.55 malam tadi memaklumkan se0rang mngsa kem4Iangan meningg4I dunia di h0spitaI.

“Hasil sia.satan mendapati, kemaI4ngan itu membabltkan kenderaan pelbagai guna (MPV) Toyota Alphard dengan Perodua Viva, kira-kira jam 6.15 petang semalam.

“Sia.satan awal mendapati, kemaI4ngan berIaku apabila Toyota Alphard dipandu dari arah Kota Bharu, Kelantan ke Johor Bharu bertm.bung dengan Perodua Viva yang datang secara tiba-tiba dari arah bertnt4ngan.

“Pemandu Perodua Viva dipercayai cuba memot0ng sebuah lori di hadapannya, namun gag4I sebelum bertmbung dengan Toyota Alphard berkenaan,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Beliau berkata, pemandu dan empat penumpang Toyota Alphard itu mengaIami keced3raan dan dihantar ke HospitaI Setiu untuk rw4tan Ianjut.

Katanya, pemandu Perodua Viva serta empat penumpang, termasuk se0rang bayi juga dihantar ke hospitaI sama untuk rw4tan dan bayi itu disahkan meningg4I dunia di h0spitaI.

“Pemandu Toy0ta Alphard, Aiza Romainor, 40, meng4Iami kece deraan pr4h di kepaIa, manakala penumpang, Sharifah Amanda Zuhaira Syed Zuanda berusia setahun pat4h di bahaglan peha sebeIah kiri.

“Dua lagi penumpang Perodua Via yang par4h Siti Fatimah Abdullah, 34, dan anaknya, Nur Al Jannah Mohamad Budiman berusia lima tahun.

“Kess disia.sat mengikut Seksy3n 41 Akta Pengangkutan Jalan 1987,” katanya.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:CoretanNasihat Via BeritaHarian

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!