Connect with us

#K.SEDIH

[Video]2 Beradik Yang masih Kecil ᴅɪʙᴜᴀɴɢ Ibu Kandung Di Tepi Jalan,Nasib Baik PakGuard Nampak Adik,Kalau Tak Tak Tahu Apa Nasib Mereka

Published

on

[Video]2 Beradik Yang masih Kecil ᴅɪʙᴜᴀɴɢ Ibu Kandung Di Tepi Jalan,Nasib Baik PakGuard Nampak Adik,Kalau Tak Tak Tahu Apa Nasib Mereka

Dua kanak-kanak lelaki dipercayai dibuang oleh ibu kandungnya di tepi jalan mengundang kema.rahan orang ramai di s0sial media.

Kedua-dua kanak-kanak itu berusia masing-masing 3 tahun dan 9 bulan kini diambil dan dijaga pihak berwajib sehingga ke.s ini selesai.

Penduduk sekitar itu terke.jut menemui 2 kanak-kanak yang masih kecil ditepi jalan bersendirian dipercayai dibuang kedua orang tuanya pada jam 4 petang.

Saksi keja.dian itu adalah seorang pengawal kesela.matan melihat seorang wanita dipercayai ibu kandung mereka menin.ggalkan kedua kanak-kanak tersebut di tepi jalan sebelum menin.ggalkan l0kasi tersebut menggunakan pengangkutan awam.

Pengawal kesela.matan itu mendapati wanita itu juga turut menin.ggalkan 1 beg berisi beberapa pakaian anak dan botol susu bayi.

Kedua-dua kanak-kanak itu berada dalam keadaan sihat dan kini dira.wat oleh pihak berwajib sehingga sias.atan ke.s ini selesai.

Sak.si dan penduduk yang melihat keja.dian itu melap0rkan hal itu kepada pihak polis dan sias.atan dijalankan bagi mengenalpasti pun.ca sebenar keja.dian itu.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:MajalahUtusan Via Agensi/Laporan7

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!