Connect with us

Motivasi

Aliff Syukri Minta Maaf Kepada Orang Ramai,Dah Ins@f Buat Sedemikian Di Laman Sosial

Published

on

Aliff Syukri Minta Maaf Kepada Orang Ramai,Dah Ins@f Buat Sedemikian Di Laman Sosial

USAHAWAN kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri berjanji untuk tidak bers1kap r1ak di laman sosial.

Malah, Aliff juga mengakui sudah meminta @mpun dan m@af kepada ibunya, Rozita Ibrahim susulan video yang dimuat naik di IG minggu lalu.

“Saya sudah berjumpa bonda dan berkongsi video di IG. Cuma, apa yang dimuat naik itu adalalah rakaman semula. Sebelum itu, adalah dia meng@muk dan bis1ng. Sama juga saya.

“Namun, ia tidak dikongsikan. Saya tunjuk yang gembira saja. Sebab, tidak mahu orang akan bercerita lebih bvruk. Bagi saya, macam mana j@hat sekali pun mak kita, dia tetap mak kita. Dalam kes saya, bukan nak kata mak saya j@hat.

“Jadi, saya sudah m1nta m@af dan ampun daripadanya. Saya juga berjanji takkan r1ak dan akan dengar cakap,” katanya kepada Harian Metro.

Aliff juga men3gaskan dia tidak gila atau sak1t m3ntal seperti yang did@kwa masyarakat.

“Orang tak boleh rasai apa saya rasa. Mereka orang biasa yang tengok saya di IG dan FB. Mereka tak pernah rasa menjadi Aliff Syukri sebenar yang mana bukan seperti apa yang dipertontonkan.

“Masyarakat hanya nak nampak isu panas yang disogokkan oleh media massa sedangkan mereka tak tahu apa saya buat. Kalau saya g1la, saya takkan ada kerja dan pergi jumpa mak.

“Sejujurnya, saya memang jumpa d0ktor untuk mendapatkan ketenangan. Malah, ia ada kaitan dengan tind@kan nak bvnuh d1ri. Tapi, saya bukan jumpa d0ktor sak1t j1wa. Saya tert3kan dengan pekerja dan hal lain,” katanya.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga memberi manfaat.

Sumber:cempedakcheese

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!