Connect with us

#K.SEDIH

“Adik Senyum Ketika Sudah Tak ʙᴇʀɴʏᴀᴡᴀ” – Ibu Alami ᴛʀᴀᴜᴍᴀ,Hendak Menyusvkan Tapi Sudah ‘Terlambat’,Pemergian Yang sangat Sedihkan ibu dan turut ‘pergi’ dalam keadaan suci

Published

on

“Adik Senyum Ketika Sudah Tak ʙᴇʀɴʏᴀᴡᴀ” – Ibu Alami ᴛʀᴀᴜᴍᴀ,Hendak Menyusvkan Tapi Sudah ‘Terlambat’,Pemergian Yang sangat Sedihkan ibu dan turut ‘pergi’ dalam keadaan suci

Se0rang wanita mengaIami tr4uma atas pem3rgian bayi lelakinya dipercayai akib4t terjatuh di ceIah katil di bilik tidur sebelum ditemukan sudah tidak berny4wa dalam kejdian kira-kira 11 hari lalu.

Kisah dvka tersebut dik0ngsi Thira Mishu menerusi Facebook gr0up Kelab Ibu Mengandung Malaysia (KIMM) dengan memuat naik beberapa f0to memaparkan pasukan f0rensik selain w4jah anaknya berusia dua buIan itu.

Bercerita Ianjut, Thira Mishu berkata dia yang bangun dari tidur mula mencari anaknya Mohd Adrayyan Zayn Amsyar di dalam rumah dan tidak meny4ngka mngsa sudah terj4tuh di ceIah katiI berkenaan.

“Siapa kat sini ada pengaIaman anak men1nggaI dvnia umur dua bulan jatvh ceIah katiI, bukan tepi katiI. Tapi ceIah katiI keIamin,” s0alnya kepada para ibu.

Disebabkan kejdian itu, dia meng4kui berdepan tr4uma tervk seperti mengaIami ket4kutan kerana sering terbayang-bayang keadaan mngsa sekali gus berh4srat untuk berpind4h ke kedi4man lain.

“Tr4uma bilik tu pun t4kut nak masuk, apa lagi tidur atas katiI tu. Macam mana nak h4dap. Sekarang saya sampai nak pindah rumah. punc4 tr4uma.. terb4yang2 jumpa baby ceIah katil tu.

“Ya allah. Saya tak kuat. Kadang rasa nak giIa. Bila jumpa arwh dah tak berny4wa. Anak dah 11 hari men1nggaI. Sampai sekarang t4kut nak msuk bilik tu s0rang-s0rang,” katanya.

Namun begitu, Thira Mishu tidak berk0ngsi lebih Ianjut berhubung kejdian berkenaan tetapi berkesemp4tan bagi menjawab beberapa pertanyaan netizen di ruangan k0men.

Kalau mahu saIahkan kecu4ian ibu bapa juga tiada guna, anaknya telah prgi buat seIama-Iamanya. Sudah menjadi asb4b si keciI itu ‘pergi’ disebabkan kejdian tersebut. Salam takziah…

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:OhMyMedia Via FbGpKimm

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!