Connect with us

Motivasi

Hanya Dapat Kenang Kata-kata Bapa Ustaz Ebit,Sedihnya Ya allah

Published

on

Hanya Dapat Kenang Kata-kata Bapa Ustaz Ebit,Sedihnya Ya allah

Khabar dvka yang disampaikan oleh pend@kwah terkenal, Ustaz Ebit Lew mengenai pem3rgian ayahanda tersayang sememangnya turut membuatkan rakyat Malaysia berasa h1ba.

Beliau yang baru sahaja selesai menjalankan kuarantin wajib setelah pulang dari luar negara disambut dengan berita pem3rgian bapa yang beberapa waktu terl@ntar sak1t.

Dalam perkongsian terbaru pend@kwah tersebut, beliau telah memuat naik beberapa gambar dan video semasa proses pengebvmian allahy@rham Haji Ibrahim Lew Abdullah yang dilakukan di Muadzam Shah, Pahang.

Terus pesan buat kebaikkan

Ebit Lew juga sempat menulis beberapa pesanan yang pernah dititipkan allahy@rham kepadanya seperti teruslah berbuat kebaikkan dan tidak merisaukan kondisinya walaupun ketika itu sedang sak1t.

Dalam pada itu, beliau turut memaklumkan yang bapanya merupakan individu yang kuat bekerja namun tidak pernah meminta apa-apa kerana semuanya diberikan kepada orang lain.

Perkongsian beliau telah mendapat perhatian ramai dan rata-rata mengvcapkan sal@m takz1ah buat pend@kwah tersebut. Mereka juga mendoakan agar r0h allahy@rham terus dicucuri rahmat dan ditempatkan di syurga yang tertinggi bersama-sama orang yang beriman.

Sudah baca artikel ini?ajngan lupa like dan share ya,terima kasih,semoga memberi manfaat.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!