Connect with us

#SELEBRITI

[Video]Sarah Hildebrand Umum Nak Undvrkan Diri Dari Dunia Hiburan,Minta Untuk Diviralkan Agar Semua Orang Tahu Tentang Berita Ini

Published

on

[Video]Sarah Hildebrand Umum Nak Undvrkan Diri Dari Dunia Hiburan,Minta Untuk Diviralkan Agar Semua Orang Tahu Tentang Berita Ini

MEMULAKAN karier lakonan sejak tahun 2015, pelakon Sarah Hildebrand akhirnya mengambil keputvsan mengvndurkan diri daripada dunia seni.

Biarpun masih menerima tawaran daripada syarikat produksi, Sarah atau nama sebenarnya Nur Sarah Marie Hildebrand Asyraf Hildebrand memaklumkan dia tak mahu lagi menjadi pelakon atau pengacara TV.

“Saya fikir masa sesuai untuk memaklumkan bahawa saya mahu bersara daripada dunia seni di Malaysia. Saya tidak akan terima tawaran sama ada sebagai pelakon atau pengacara.

“Sebenarnya saya masih dapat tawaran daripada produksi, maaf cuma tidak beri maklum balas lagi. Pengumuman bersara ini, buatlah apa-apa pun bagi tul4r dan semua orang tahu,” katanya.

Pelakon berusia 32 tahun itu membuat pengvmuman itu menerusi rakaman video ‘reels’ di laman Instagram miliknya pada Ahad.

Mendengar pengumvman mengejutkan itu, rata-rata peminat memberi kata-kata semangat dan mengharapkan yang terbaik buat pelakon drama Pujaan Hati Kanda.

Kali ter4khir lakonan Sarah ditayangkan menerusi drama Seindah Tujuh Warna Pelangi yang bersiaran pada 2020 menerusi saluran TV3.

Dalam pada itu, pelakon kacvkan Amerika dan Jerman turut mengucapkan terima kasih atas sokongan dan menghargai semua ken4ngan p4hit manis sepanjang bergelar anak seni.

“Terima kasih untuk pahit manis selama ini. Saya akan hargai setiap momen dan pengalaman itu. Semua itu bantu saya jadi manusia dan artis yang lebih baik. Jumpa kalian semua di sisi yang lain,” katanya.

Sarah 1

Sarah enggan terima sebarang temu bual.

Sementara itu, Sarah tvrut mem4klumkan bahawa dia engg4n menerima sebarang temu bual berhubng keptusannya ini.

“Saya Sarah Hildebrand dengan rasa h0rmatnya tak akan mengambil sebarang temu bual berk4itan dengan pengumuman bersara atau sebarang temu bual melib4tkan perkara itu,” katanya.

Untuk rekod, Sarah pernah mencetvskan kontr0versi apabila dia mengambil keputsan untuk tak lagi bertudung pada Oktober 2020 selepas hampir setahun berkahwin dengan Otto Gilen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sarahhildebrand

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:Mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!