Connect with us

#K.DUNIA

Pernah Viral Dekat Media,C1kgu Sanggvp Ajar Pelajar Walau Dengan Adanya mesin B4ntuan Pern4fasan,Kini Ini Pula Kata2 Netizen

Published

on

Pernah Viral Dekat Media,C1kgu Sanggvp Ajar Pelajar Walau Dengan Adanya mesin B4ntuan Pern4fasan,Kini Ini Pula Kata2 Netizen

Tvgas menjadi seorang pendidik ini sangat mulia, itu sebablah jasa dan pengorbanan guru ini perlu dikenang sebab ianya sangat bernilai.

seb4k rasanya bila tengok tahap komited seorang guru ini yang sanggup pergi mengajar biarpun keadaan k3$ihatannya tidak mengizinkan.

Mengajar walaupun tengah s4k1t

Satu video di media sosial kita sedang viral apabila ia memperlihatkan seorang guru wanita sedang mengajar sambil memakai alat bantuan oksigen kerana tidak cukup pernafasan.

Netizen yang melihat video tersebut tak dapat menahan seb4k dan ramai yang mendoakan k3$ejahteraan guru ini dan berharap agar dia terus kuat.

Malah ada juga netizen yang mendoakan agar cikgu ini berjaya di dunia dan di akhirat, lapor Kosmo!

Bukan semua guru tervk sepertimana yang kita lihat di media sosial sekarang, masih ada yang baik dna berhati mulia macam cikgu ni.

Walaupun nama sekolah, kelas dan lokasi masih belum dikenalpasti, team LM doakan agar cikgu ini sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:CM Via LobakMerah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!