Connect with us

#K.DUNIA

“K3s L4nggar Lari” – Salam T4kziah,Koperal Nazri Dari Selangor ᴍᴀᴜᴛ Akibat ᴅɪʟᴀɴɢɢᴀʀ Oleh Lelaki India,K3s Diklasifikasi Sebagai K3s ʟᴀɴɢɢᴀʀ ʟᴀʀɪ

Published

on

“K3s L4nggar Lari” – Salam T4kziah,Koperal Nazri Dari Selangor ᴍᴀᴜᴛ Akibat ᴅɪʟᴀɴɢɢᴀʀ Oleh Lelaki India,K3s Diklasifikasi Sebagai K3s ʟᴀɴɢɢᴀʀ ʟᴀʀɪ

Subang Jaya: Se0rang angg0ta p0Iis m4.ut apabila mot0sikal yang ditunggangnya terbabit dalam kemaI4ngan dengan sebuah jip di Jalan Kamp0ng Sri Cheeding, di sini, semalam.

Ketua PoIis Daerah Subang Jaya Asisten Komisi0ner Abd Khalid Othman berkata, mngsa, K0peral Muhamad Nazri Mohd Nor, 31, terb4bit dalam kemaI4ngan pada jam 4.45 petang.

“Kejdian dipercayai beriaku ketika mngsa menunggang se0rang diri dalam perjalanan puiang ke rumah selepas t4.mat bertugas.

“Allahyrham bertugas di BaIai PoIis Bukit Puch0ng dan baru selesai tugas kereta per0nda (MPV) kira-kira jam 4 petang dalam perjaIanan pulang ke rumah di Jalan Haji K0esnan, Kampung Sri Cheding,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Abd Khalid berkata, mngsa dis4hkan meninggaI dunia di l0kasi kejdian akib4t kecederaan pr4h yang diaIami.

“Mngsa dipercayai terjtuh di permukaan jalan raya seIepas terlib4t dalam peI4nggaran dengan sebuah jip.

“Akib4t peI4nggaran itu, mngsa diperc4yai mengaIami kecede raan pr4h di bahagian kepaIa dan disahkan mningg4I dunia di l0kasi kejdian,” katanya.

Menurutnya, pemandu jip terbabit tldak cede.ra dan k.es disi asat mengikut Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987 kerana menyebabkan kem4.tian dengan memandu meIuIu atau memba hay4kan.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:HarianMetro Via DBongkar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!