Connect with us

#K.DUNIA

“Reaksi ibu bila dihadiahkan rumah besar” – Gugur airmata seorang ibu,sudah 18 tahun menyewa rumah yang alakadar,adik bawa ibu beri ‘surprise’ tertinggi

Published

on

“Reaksi ibu bila dihadiahkan rumah besar” – Gugur airmata seorang ibu,sudah 18 tahun menyewa rumah yang alakadar,adik bawa ibu beri ‘surprise’ tertinggi

Setiap orang mempunyai cara masing-masing untuk membahagiankan ibu bapa bahkan ianya juga mengikut kemampuan masing-masing. Terkadang cukup hanya membantu membuat kerja rumah pun mampu menyejukkan hati ibu bapa.

Menjadi satu kepuasan dalam kehidupan apabila kita mampu mengukir senyuman pada wajah orang lain apatah lagi ianya merupakan ibu dan ayah kita sendiri.

Seperti kisah yang tular baru-baru ini dimana seorang wanita ini tekad untuk meghadiahkan ibunya sebuah rumah mencvri perhatian ramai.

Menerusi video pendek yang dimuat naik oleh seorang pengguna t!kt0k iaitu @syafina15, kelihatan dia membawa ibunya kesuatu tempat yang tidak diketahui bahkan dia juga menutup mata ibunya agar ibunya tidak tahu kemana dia dibawa.

Dapat kita lihat, si ibu mula sebak apabila sejumlah kunci diberikan padanya malah dia mula dapat merasakan apakah bentuk hadiah tersebut.

“kejutan untuk mak tersayang.. itime mak pegang kunci dia macam nak rebah..maybe kunci tu banyak sangat dan berat kot..”

Apabila mereka membuka penutup mata ibunya, alangkah terkejvtnya mak apabila mengetahui anaknya menghadiahkannya sebuah rumah yang lebih selesa daripada yang didiami sebelum ini.

“part ni memeleh air mata seorang ibu yang selama ni hanya mampu duduk rumah sewa 18 tahun dan telah semua hinaan dan sindiran orang.. Syukur Alhamdulillah, Alllah beri kesempatan untuk mak merasa duduk rumah sendiri..”

“Tahniah adik!! hang dah berjaya kumpul harta yang terakhir dalam usia muda dan hadiahkan rumah untuk mak..”

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:YoyMy

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!