Connect with us

#K.SEDIH

Guru agama ᴍᴀᴜᴛ,tak sempat bersama2 raih majlis konvo,sedih tak terkata

Published

on

Guru agama ᴍᴀᴜᴛ,tak sempat bersama2 raih majlis konvo,sedih tak terkata

Seorang guru al-Quran yang juga graduan Diploma Pengajian Islam Kolej Uniti Port Dickson t1dak sempat hadir pada Istiadat Konvokesyen minggu depan selepas m4ut dalam kem4Iangan dengan sebuah lori tangki di Jalan Batang Benar, Nilai berdekatan susur Stesen Minyak Petronas di sini pagi tadi.

Ketua PoIis Daerah Nilai, Superitendan Mohd. Fazley Ab. Rahman berkata, dalam kejadian pada jam.7.30 pagi itu, m4ngsa, Muz Mohd, Nasir berusia 22 tahun yang menunggang motosikal jenis SM Sport m4ut di tempat kejadian akibat keced3raan p4rah di kepala.

“Kem4Iangan berlaku semasa pemandu l0ri tangki dalam perjalanan dari Kajang menghala ke Nilai.

“Apabila sampai di lokasi kejadian, secara tiba- tiba pemandu lori tangki terdengar bunyi kuat dari arah belakang sebelah kanan. Penunggang motosikal dipercayai sedang memot0ng lori tangki itu dari sebelah kanan dan telah terjtuh di bawah kenderaan itu sebelum dis3ret,” katanya dalam kenyataan di sini hari ini.

Mohd. Fazley berkata, ak1bat daripada kem4Iangan tersebut, m4ngsa iaitu penunggang motosikal m3ninggaI dvnia di tempat kejadian, manakala pemandu lori tangki tidak mengalami sebarang keced3raan.

“M4yat mngsa telah dibawa ke Jabatan F0rensik H0spital Tuanku Ja’afar Seremban bagi tujuan bdah si.asat.

“S1asatan awal mendapati lokasi kem4Iangan adalah susur masuk ke Stesen Minyak Petronas, mempunyai dua lorong sehala dan mempunyai temb0k batu di sebelah kanan jalan dengan cuaca baik dan jalan kering,” kataya.

Dalam pada itu, menerusi Facebook Kolej Uniti Port Dickson, m4ngsa yang merupakan graduan Diploma Pengajian Islam sepatutnya hadir pada Istiadat Konvekesyen Kolej Uniti Ke-19 pada 21 Mei depan di Pusat Konvensyen Bangi.

Salam tkziah, Al fatihah

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:SD Via Kosmo

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!