Connect with us

#K.SEDIH

5 sekawan pergi selamanya akibat ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ,sebak tangisan pilu keluarga di unit ꜰᴏʀᴇɴꜱɪᴋ

Published

on

5 sekawan pergi selamanya akibat ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ,sebak tangisan pilu keluarga di unit ꜰᴏʀᴇɴꜱɪᴋ

Belum 2 minggu menyambut Hari Raya Aidilfitri, rakyat Malaysia dikejutkan dengan berita n4has jalan raya yang berlaku di sekitar kawasan Terowong Menora, Ipoh, Perak. Kejadian yang berlaku pada 2 pagi semalam menyebabkan 5 pemuda dipercayai rakan baik pergi buat selama-lamanya akib4t kenderaan jenis Honda City dinaiki mereka telah dih3ntam kuat dari belakang.

Dalam perkembangan terbaru, pemandu lori treler (dilap0rkan sedang membawa besi pagar) yang terl1bat sudah pun berada dalam tah4nan polis untuk sias4tan lanjut. Sebelum kejadian berlaku, 5 pelajar USAS yang berusia lingkungan 19-23 tahun itu dikatakan sedang dalam perjalanan pulang daripada aktiviti outing memandangkan mereka tiada kuliah pada hari tersebut.

Bergegas dari negeri masing-masing untuk membuat proses pengec4man j4sad di unit for3nsik HKK, kini hanya linangan air mata yang menyelubungi pihak keluarga khususnya ibu bapa. Pastinya peristiwa yang memberikan tamparan hebat ini sukar diterima, namun mereka harus akvr terhadap takdir susunan Ilahi.

Menerusi perkongsian Encik Halimi iaitu bapa kepada salah seorang yang terlibat, pada Ahad lepas dia baru saja menghantar anak lelakinya, Iqbal pulang semula ke universiti selepas cuti raya di Johor. Tidak melihat sebarang perubahan atau petanda pelik, siapa sangka ia menjadi detik pertemuan terakhir anak beranak tersebut.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!