Connect with us

#K.DUNIA

Aiman Tino sedih,tak sempat dengar lagu ‘khas’ dari sahabat,dijemput Ilahi akibat ɴᴀʜᴀꜱ ɴɢᴇʀɪ

Published

on

Aiman Tino sedih,tak sempat dengar lagu ‘khas’ dari sahabat,dijemput Ilahi akibat ɴᴀʜᴀꜱ ɴɢᴇʀɪ

Baru-baru ini, rakyat Malaysia telah dikejutkan dengan satu berita menyayat hati mengenai sebuah nah4s di sekitar Terowong Menora. Ipoh, Perak. Dalam kejadian itu, 5 orang pelajar USAS telah pergi dijemput ilahi selepas kenderaan yang dinaiki mereka dihentak kuat dari arah belakang. Namun, apa yang menyentuh hati apabila melihat tang1san daripada pihak keluarga dan terp4ksa akvr dengan takdir.

Bagaimanapun, peristiwa itu turut memberikan kesan kepada penyanyi Aiman Tino selepas salah seorang pemuda yang terlibat merupakan rakannya. Menerusi akhbar Kosmo, Allahyarham dikenali sebagai Mohammad Nasrun merupakan seorang yang sangat baik dan sangat peramah. Jelasnya, dia sangat berasa terkejut selain tidak menyangka ins1den tersebut boleh berlaku.

Tambahnya lagi, dia tidaklah terlalu rapat dengan Allahyarham dan hanya saling mengenali. Sepanjang berkawan, rakannya sering memberikan sokongan moral ketika penyanyi itu mula bergiat dalam bidang perniagaan. Malah, kali terakhir mereka bertemu pada Februari lalu atas urusan membeli produk selebriti tersebut.

Namun, apa yang membuatkan Aiman berasa terkilan kerana tidak sempat menerima lirik lagu ciptaan Allahyarham. Katanya, Nasrun memang minat menyanyi dan pernah berhasrat ingin beri sebuah lagu berunsur ketuhanan kepada penyanyi itu. Namun apakan daya, dia hanya mampu reda dengan t4kdir yang telah ditetapkan.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia Via Kosmo

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!