Connect with us

#K.DUNIA

Isteri baru saja ʙᴇʀᴀɴᴀᴋ,sudah ᴅɪꜱᴇʟɪɴɢᴋᴜʜɪ oleh suami,kesimpulannya yang diambil,isteri ᴛᴜɴᴛᴜᴛ semua harta

Published

on

Isteri baru saja ʙᴇʀᴀɴᴀᴋ,sudah ᴅɪꜱᴇʟɪɴɢᴋᴜʜɪ oleh suami,kesimpulannya yang diambil,isteri ᴛᴜɴᴛᴜᴛ semua harta

Saat kel4hiran anak pertama, setiap pasangan pasti cukup teruja memikirkan perjalanan membesarkan si kecil itu. Boleh dikatakan pelbagai perancangan masa hadapan sudah dil4kar agar zuri4t mereka itu dapat hidup dengan selesa. Tapi angan-angan seorang wanita ini untuk membina keluarga bahagia selepas ber4nak musn4h sekelip mata.

Sewaktu Meilani Putri sedang bert4rung mel4hirkan zuriat yang ditunggu-tunggu, siapa sangka si suami rupa-rupanya di belakang dengan tnpa rasa bers4lah memb4las chat daripada ‘girlfr1end‘. Rupa-rupanya kej4dian itu juga bukanlah yang pertama kali n4mun dia hanya mampu bersabar dan diam saja sebelum ini.

Difahamkan, lelaki berkenaan telah pun menj4linkan hubvngan cinta bersama seorang j4nda yang bekerja sebagai caddy golf. Sedangkan suami kepada Meilani itu datang daripada keluarga yang cukup terh0rmat dan juga baik-baik. Ternyata semua itu buknlah al4san untuk terus setia bersama isteri dan juga anak yang baru l4hir.

Walau bagaimanapun, Meilani sama sekali tak gel4bah malah dengan tenang menetapkan perj4njian terbaru dengan penges4han pegu4m. Jika si suami mengul4ngi lagi perbuatan itu, secara aut0 segala h4rta war1san di atas namanya akan diser4hkan kepada satu-satunya cah4ya mata mereka. Setelah itu lelaki tersebut dipersilakan pergi tinggalkan keluarga tnpa membawa sebarang aset term4suklah pakaian.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia Via TTMP

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!