Connect with us

#K.DUNIA

ᴅɪᴊᴇᴍᴘᴜᴛ ɪʟᴀʜɪ ketika si kecil sedang tidur,ayah dan ibu hanya mampu tatap ᴘᴜꜱᴀʀᴀ dengan ᴛᴀɴɢɪꜱᴀɴ ᴘɪʟᴜ

Published

on

ᴅɪᴊᴇᴍᴘᴜᴛ ɪʟᴀʜɪ ketika si kecil sedang tidur,ayah dan ibu hanya mampu tatap ᴘᴜꜱᴀʀᴀ dengan ᴛᴀɴɢɪꜱᴀɴ ᴘɪʟᴜ

Bagi setiap pasangan yang sudah berkahwin, sudah pasti keh4diran cahaya mata menjadi detik paling ditunggu-tunggu. Malah, keber4daan si kecil juga adalah sebagai pelengkap dalam kehidupan rumah tangga. N4mun, tidak semua berpeluang merasai perkara itu tatkala ada juga yang diuji dengan pemergian anak buat selama-lamanya.

Sama juga seperti kisah yang men1mpa suami isteri ini apabila diuji dengan pemergian zuriat kecilnya. Menerusi perkongsian hidayahm28 di laman TikT0k, pasangan itu dilihat tak dapat menahan air mata sambil mengvsung j4sad anaknya. Malah, mereka juga dilihat tetap berada di sisi si kecil sehinggalah t4mat proses pengebvmian.

Selepas selamat disem4dikan, apa yang mencetuskan sebak apabila melihat reaksi si ayah apabila turut men4ngis sambil menatap pus4ra zuri4tnya. Menurut si per4kam yang merupakan adik kepada lelaki tersebut, anak buahnya itu telah pergi dijemput Ilahi semasa tidur. Walaupun sebak, namun keluarga berkenaan terp4ksa reda akan pemergian si kecil yang difahamkan masih berusia kurang setahun.

Menjengah pada ruangan komen, rata-rata netizen juga berasa sebak melihat perkongsian berkenaan. Malah, tit1pan doa serta kata-kata semangat juga turut diberikan selain berharap keluarga itu tabah menerima takdir yang telah ditetapkan.

 

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!