Connect with us

#K.DUNIA

[Video]Takut tk jadi bertunang sebab terlib4t detik ‘ᴍᴇɴɢᴇᴄᴇᴡᴀᴋᴀɴ’ dalam ʜɪᴅᴜᴘ,ini yang terj4di disebalik cerita

Published

on

[Video]Takut tk jadi bertunang sebab terlib4t detik ‘ᴍᴇɴɢᴇᴄᴇᴡᴀᴋᴀɴ’ dalam ʜɪᴅᴜᴘ,ini yang terj4di disebalik cerita

Baik nak berkahwin ataupun bertunang, setiap pasangan pasti akan melakukan perancangan yang terbaik untuk hari bahagia tersebut supaya berjalan dengan lancar. Walau bagaimanapun, kadang-kadang malang tak berbau sehinggakan ‘tujuan’ yang sudah dipersetujui dari awal hampir tak menjadi. Tak ubah seperti apa yang berlaku kepada seorang pemuda ini.

Kira-kira seminggu sebelum mel4ngsungkan pertunangan dengan gadis pilihan, jejaka tersebut yang bernama Haiqal telah pun ditimpa n4has sewaktu menaiki mot0sikal. Kesan dari kejadian tersebut, dia tidak dapat berjalan dengan baik dan perlu berg4ntung kepada penggunaan kerusi roda buat sementara waktu. Meskipun itu, majlis berken4an tetap berjalan seperti biasa manakala dia pula sempat bersel0roh ris4u jika pinangan tersebut dit0lak.

Walau bagaimanapun, akhirnya hari bahagia berkenaan berjalan dengan cukup lancar. Meskipun berada di atas kerusi r0da dan berkain pelekat, namun Haiqal dapat juga bergambar bersama tunangnya dalam pers4linan cukup sepd4an sed0don berwarna biru muda. Jelas terpancar kegembiraan di wajah pemuda tersebut apabila pinangannya diterima baik.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dengan aksi bersel0roh Haiqal sementara menunggu di dalam kereta. Dalam pada itu, ramai juga tumpang gembira melihat perkongsian tersebut dan mendoakan pasangan berkenaan bahagia ke jinjang pelamin.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!