Connect with us

#K.DUNIA

Isteri diguna2,patutlah tak lepaskan lafaz talak,rupanya ini yang suami buat di sebalik wajah ‘baik’nya

Published

on

Isteri diguna2,patutlah tak lepaskan lafaz talak,rupanya ini yang suami buat di sebalik wajah ‘baik’nya

Sudah menjadi lumrah dalam alam rumah tangga jika ada terg1git lid4h antara suami isteri meskipun sudah bertahun-tahun bersama. Tapi lain pula jadinya kalau pasangan sudah mula bermain kayu tiga, pasti cukup sukar untuk menutup mata dan teruskan perkahwinan seperti sedia kala.

Namun berbeza dengan seorang lelaki ini, awalnya keluarga cukup pelik kerana masih tak mel4fazkan talak ke atas isteri yang sudah kantoi bermain kayu tiga di belakangnya. Rupa-rupanya, si suami berkenaan sudah pun dikenakan ‘guna-guna’ oleh pasangannya sendiri.

Semuanya bermula selepas kepulangan lelaki berkenaan dari kampung isterinya. Menurut cerita dari si adik, boleh dikatakan perangainya terus berubah dan hanya menurut kata pasangannya itu serta sudah tidak menyebut lagi tentang kisah selingkuh sebelumnya. Tibalah sehingga satu hari, kakak iparnya telah mengajak jiran mereka untuk ikut pulang ke kampung dan dikenalkan sebagai m3ntuanya.

Ketika itulah, wanita tersebut mengaku kepada jiran mereka tentang perbuatannya yang memasukkan sisa haid ke dalam minuman si suami supaya sentiasa turut cakap. Oleh kerana itu, ibu mereka terus mencari 1001 cara untuk memastikan ayat ‘guna-guna’ itu tak berjaya. Walau bagaimanapun, sedikit sukar kerana dikatakan ‘entiti’ tersebut cukup kuat.

 

Namun tak lama selepas itu, entah kenapa tiba-tiba sahaja kakak iparnya itu mulai tidak sihat dan tidak berupaya untuk berbuat apa-apa sehinggalah dijemput Ilahi. Namun ketika sedang n4zak, matanya dikhabarkan terb3liak selain tangan dan juga kulit kelihatan mer3kah. Bukan itu sahaja, proses untuk uruskan j4sad dari mem4ndikan sehinggalah ingin mengubvrkan juga cukup sukar dan banyak mas4lah.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahFDunia Via TTvieetaaaa

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!