Connect with us

#K.DUNIA

Suami curang dengan isteri hanya dengan gadis berusia 15 tahun,sampai gadis tu nak suruh cerai,2 kali dah nak di cerai-rujuk

Published

on

Suami curang dengan isteri hanya dengan gadis berusia 15 tahun,sampai gadis tu nak suruh cerai,2 kali dah nak di cerai-rujuk

Bukan mahu menyibuk hal rumah tangga orang lain, tetapi tuan empunya badan yang mahukan nasib diri terbela dengan meminta ia diseb4rkan bagi memastikan hubvngan perkahwinan yang dibina tak terc3mar.

Rumah tangga dig4nggu budak 15 tahun

Hal tersebut dilakukan oleh seorang pengguna TikTok dikenali sebagai Aen Syafiqa apabila memuat naik beberapa gambar dan video bukti kecur4ngan suaminya dengan seorang remaja baru berusia 15 tahun.

Dalam kapsyen yang ditinggalkan, ibu dua anak itu memohon orang ramai supaya dapat menularkan tentang gadis 15 tahun berkenaan kerana dikatakan sedang bermain cinta dengan suaminya hingga rumah tangga mereka berada di hujung t4nduk.

Mak ayah gadis pula tuduh tak pandai jaga suami

Wanita terbabit memaklumkan yang gadis itu mulai memorak perandakan rumah tangganya pada September tahun lalu sehingga awal tahun ini.

Namun, suaminya mengakui silap dan memohon maaf. Akan tetapi, sejak bulan ini mereka kembali berhubung sehingga keluarga gadis terbabit mengatakan dia tidak pandai menjaga suami.

“pernah p0rak perandakan rumahtangga aku. dari bulan 9/2021 hingga bulan 1/2022 , aku m5afkan . laki aku pun masa tu dah dapat bal5san . tapi diam2 korang c0ntact balik tanya khabar la konon…bulan mei 2022 masih berhubung eh , sampai family betine ni cakap aku tak pandai jaga laki ke? tolong vir4lkan. aku penat dah ni.” tulisnya.

Bebudak lagi dah sembang pasal c3rai

Difahamkan, pengguna TikTok itu dan suaminya sudah dua kali bercerai namun tetap rujuk demi sayangkan anak-anak mereka.

Dia juga menunjukan tangkapan layar perbualan gadis tersebut yang meminta agar suami Aen Syafiqa menceraikannya.

F1ght secara profesional di mahkamah

Perkongsian tersebut telah mendapat perhatian ramai yang rata-rata geram dengan perosak rumah tangga orang walaupun baru setahun jagung serta sang suami yang sakan mengejar cinta budak bawah umur.

Ada juga di antara mereka mempertikaikan mengapa masih mahu rujuk dan hal tersebut dijawab oleh pengguna TikTok itu.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:ohmymedia Via TTAenSyafiqa

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!