Connect with us

#K.DUNIA

Mula2 tak ibu tak restu mereka berkahwin,tahu2 sudah ada k4ndungan,pelakon jadi tumpuan wargamaya semasa

Published

on

Mula2 tak ibu tak restu mereka berkahwin,tahu2 sudah ada k4ndungan,pelakon jadi tumpuan wargamaya semasa

Terdahulu seorang pelakon di negara jiran Indonesia iaitu Indah Permatasari pernah menjadi bualan ramai selepas pernikahannya bersama suami, Arie Kriting tak direstui oleh si ibu. Malah ketika majlis perkahwinan mereka berdua, tiada seorang pun ahli keluarga aktres berkenaan hadir.

Bukan itu sahaja, urusan akad nikah juga diserahkan kepada wakil wali oleh ayah Indah kerana enggan bertengkar dengan isterinya soal tersebut. Ibu kepada pelakon tersebut mend4kwa Arie mendapatkan anaknya dengan menggunakan ilmu hitam. Pej4m celik kini perkahwinan mereka berdua sudah pun berlangsung lebih setahun.

Terbaru, pelakon drama ‘Wedding Agreement The Series‘ itu mengumumkan kini sedang hamil 5 bulan anak sulungnya bersama Arie. Jelas mereka, hasil ujian positif itu dibuat bertepatan dengan tarikh anniversary mereka yang pertama pada Januari lalu. Walau bagaimanapun, si ibu yang bernama Nursyah meng4kui tak merasa apa-apa ketika mengetahui tentang berita berkenaan. Jelasnya, hal berkaitan kandungan tersebut adalah urusan anak perempuannya dengan Allah S.W.T.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira dengan berita terbaru mengenai Indah Permatasari itu. Walau bagaimanapun, ramai melvahkan rasa kec3wa apabila ibu kepada aktres berkenaan sepertinya masih belum enggan merestui pasangan berkenaan meskipun sudah pun hamil.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia Via IndonesiaToday

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!