Connect with us

#K.SEDIH

Ustaz kazim sudah tak dapat rahsiakan hal ini lagi,mohon doakan keadaan ustaz sekarang

Published

on

Ustaz kazim sudah tak dapat rahsiakan hal ini lagi,mohon doakan keadaan ustaz sekarang

Meskipun Dato’ Ustaz Kazim Elias merupakan pen4kwah terkenal yang banyak berkongsikan ilmu agama, siapa sangka beliau juga diuji dengan masalah s1hir. Sejak 2 tahun kebelakangan ini, banyak berita melap0rkan mengenai kesihatannya yang kian mer0sot. Ini termasuklah dengan wajahnya yang nampak seperti kel3suan selain pernah meng4lami bengk4k kaki.

Sejak semalam juga, dugaan berat yang dihadapi oleh Ustaz Kazim kembali menjadi bualan ramai selepas beliau memuat naik foto kulit tangannya ditumbuhi biji-biji kehitaman. Justeru itu bagi menjernihkan tanda tanya ramai, sebentar tadi beliau melalui Inst4gram tampil memberikan penjelasan. Rupanya sudah 8 bulan cuba berub4t, namun keadaannya masih belum ber4nsur pulih. Situasi itu turut membuatkan pend4kwah ini merasa m4lu selain rendah diri.

Bukan sahaja kulitnya terasa perit, malahan Ustaz Kazim turut mengalami kesuk4ran tidur malam sejak beberapa bulan lalu. Akibat rasa kurang selesa, sebelum ini beliau turut pernah bergegas tinggalkan lokasi ceramah selain dianggap sebagai berl4gak kerana sudah kurang mesra. Hakikatnya di luar sana, ramai masih belum tahu dilema sebenar yang sedang dit4nggung oleh penceramah popular ini.

Sedih mendengar pend3dahan itu, ramai netizen menitipkan doa semoga Ustaz Kazim menemui kesembuhan suatu hari nanti. Mereka juga mendoakan semoga si pelaku yang membuat perkara terkutuk kepada DVKE akan bert4ubat suatu hari nanti.

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia Via IGDatoUstazKazimElias

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!