Connect with us

#K.DUNIA

“saya bukan main2,gambar memang betul” – Ustaz Kazim Buka Cerita,ramai kasihan dengan ustaz

Published

on

“saya bukan main2,gambar memang betul” – Ustaz Kazim Buka Cerita,ramai kasihan dengan ustaz

Petang semalam, Datuk Ustaz Kazim Elias jadi bualan hangat apabila berkongsi foto memaparkan sebelah tangannya yang ditumbuhi beberapa ketvlan kecil berwarna hitam. Malah sekitar jam 2.30 pagi tadi pula, beliau turut memuat naik hantaran kedua menunjukkan keadaan terkini mukanya dipercayai akib4t perbuatan s1hir. Walau bagaimanapun, ia menimbulkan persoalan sesetengah pihak kerana seolah-olah serupa dengan kesan solekan khas.

Menerusi siaran langsung bertajuk ‘Prank, Berlakon atau Real’ sekitar pagi tadi, Dato’ Ustaz Mohd Kazim Elias menjelaskan bahawa kedua-dua foto tersebut adalah kondisi kulitnya yang sebenar. Namun setiap kali muncul di program ceramah TV dan sebagainya, beliau akan dis0lek bagi ‘menvtup’ kes4n hitam tersebut. Bahkan seramai 7 orang doktor yang mer4watnya cadangkan agar masukkan ster0id, namun ia dit0lak kerana dikhuatiri memberi kesan terhadap buah pingg4ngnya pula.

Ujarnya lagi, keadaan fizikalnya juga sudah banyak berubah gara-gara penangan sihir ‘k4tak pvru’. Justeru itu, Datuk Kazim Elias kini sedang mencari individu di Thailand yang dipercayai menghantar sihir terhadapnya dengan bantuan seorang sahabat juga dari negara Gajah Putih tersebut. Dalam pada itu, beliau turut bersel0roh tak perlu sebarang t4ktik mark3ting pun kerana namanya sudah cukup dikenali.

Susulan mengetahui perkara sebenar, rata-rata netizen mendoakan Datuk Ustaz Kazim Elias cepat sembuh sekali gus dijauhkan daripada sebarang anasir jahat. Tidak ketingg4lan, mereka turut memuji keg1gihan beliau untuk memenuhi undangan pro0ram ilmu meskipun dalam keadaan sedemikian.

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia Via TT haida47&datoustazkazim

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!