Connect with us

#K.DUNIA

tinggal sebumbung dengan suami,tapi suami pulang ke rumah tak endahkan isteri,layakkah jadi suami?kata icaa

Published

on

tinggal sebumbung dengan suami,tapi suami pulang ke rumah tak endahkan isteri,layakkah jadi suami?kata icaa

Bila cakap pasal kahwin, memang cukup seronok tapi ramai yang terlepas pandang soal tanggungjawab bergelar seorang suami dan juga isteri bukanlah satu perkara mudah. Saat berumah tangga, gaya kehidupan ketika zaman bujang dahulu perlulah dibvang jauh-jauh selain perlu sentiasa menjaga hati dan perasaan pasangan.

Tapi lain pula pengalaman yang dilalui oleh seorang wanita bernama Icaa ini apabila merasakan layanan suami terhadapnya cukup h4mbar. Meskipun mereka berdua tinggal sebumbung selepas kahwin, namun lelaki tersebut lebih banyak melu4ngkan masa dengan bermain handphone sepanjang waktu.

Tind4kan si suami itu akhirnya membuatkan wanita berkenaan merasa tidak langsung dihargai. Jangankan hendak bergurau senda bersama pasangan, kadang kala dia juga terpaksa melupakan hasrat untuk mengadu atau bercerita tetang kehidupan seharian. Sedih serta berat hatinya untuk mengatakan namun Icaa akvi malah merasa seperti seorang perempuan simpanan pula berbanding title sebagai seorang isteri.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut merasa simpati dengan keadaan yang dilalui wanita tersebut. Walau bagaimanapun, ternyata ramai juga wanita lain tampil mengakui turut mengal4mi mas4lah rumah tangga hampir sama dan mulai runs1ng dengan suasana seperti itu.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia Via aisaprihatinii

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!