Connect with us

Motivasi

Hanya Mampu Senyum,Adik Comel Ini Jadi Pengganti Ibu,Ibu Meningg@l Kerana Kegugvran

Published

on

Hanya Mampu Senyum,Adik Comel Ini Jadi Pengganti Ibu,Ibu Meningg@l Kerana Kegugvran

Baru-baru ini, tular kis@+h seorang kanak-kanak perempuan yang terp@ksa mengambil alih tugas menjaga adik beradiknya setelah pemergian ibu tercinta.

Menerusi aplikasi TikTok seorang wanita bernama Salwa Naidin memuat naik video memaparkan kanak-kanak berkenaan yang kelihatan gembira selepas mendapat agihan pek d@ging Qvrban di Sabah.

Ibu baru sahaja pergi mengh@dap l1ahi

Dalam video itu, kanak-kanak itu terus membuka pek daging itu untuk memanaskan lauk. Setelah selesai memasak, dia menyuapkan adik-adiknya dahulu dengan penvh rasa kasih sayang.

Namun apa yang lebih menyedihkan adalah apabila mereka baru sahaja kehilangan ibu yang men1nggal dunva ak1bat kegugvran.

Sentiasa senyum, tab@h menjalani kehidupan

Bagaimanapun, Salwa mendedahkan bahawa mereka masih mempunyai ayah yang bekerja sebagai seorang nelayan dan ibu saudara yang menjaga mereka.

Perkongsian tersebut mencuri perhatian net1zen yang mana rata-rata mereka terharu melihat keg1gihan seorang kakak sanggup menjaga adik-adik biarpun masih muda.

Tambahan lagi kanak-kanak perempuan itu dilihat sentiasa tersenyum riang bagaikan tiada sebarang ker3sahan dalam hidupnya.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat.

Sumber:omm

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!