Connect with us

#K.DUNIA

Wafariena Roslan terima ᴜɢᴜᴛᴀɴ ꜱᴀɴᴛᴀᴜ,ada kaitan dengan lakonan 7HM beliau?,ini ceritanya

Published

on

Wafariena Roslan terima ᴜɢᴜᴛᴀɴ ꜱᴀɴᴛᴀᴜ,ada kaitan dengan lakonan 7HM beliau?,ini ceritanya

Drama 7 Hari Mencintaiku 3 (7HMK3) sudahpun mel4buhkan tirainya semalam dengan kem4tian watak Pak Samad lakonan Kazar Saisi.

Lakonan mantap para pelakon sehingga menyebabkan drama ini trending setiap episod pastinya membuatkan barisan tenaga kerja serta penulis skrip tersenyum lebar kerana drama berkenaan tidak pernah gagal sejak musim pertama lagi.

Terima ugutan s4ntau

Watak Nurul Ain yang benar-benar mencabar emosi penonton telah menyebabkan pelakonnya, Wafariena Roslan turut mendapat kec4man kerana terl4hat begitu natural dalam memp0rak perandakan keluarga Pak Samad.

Menerusi laporan daripada Kosmo. Pelakon cantik ini memaklumkan ada pihak yang sempat mengvgutnya menerusi direct message (DM) di Instagram untuk menghantar s4ntau kerana terlalu ger4m dengan Nurul Ain.

“Tak tahulah nak cakap macam mana. Tapi, disebabkan Nurul Ain untuk musim ketiga ini, saya menerima bermacam-macam cac1an, mak1an, ugvtan itu ini termasuklah s4ntau.

“Barangkali ada yang nasihatkan tak usah ambil serius dengan ugutan sebegitu (terutama santau), tapi saya perlu berjaga-jaga dan mengingatkan penonton apa yang saya paparkan menerusi watak Nurul Ain hanyalah lakonan semata-mata.

“Tolonglah jangan terbawa-bawa dalam kehidupan realiti tapi saya faham orang benci dan kecam bermakna lakonan saya dalam drama memberikan kesan. Untuk itu, saya bersyukur,” katanya.

Tak kisah bawa pelbagai watak

Walau bagaimanapun Wafariena menjelaskan yang dia tidak kisah andai diberi watak antagonis lagi ataupun memerankan watak yang lain berg4ntung kepada skrip kerana sebagai pelakon seharusnya dia bersikap terbuka dengan sumua watak.

“Sebagai seorang pelakon yang masih baharu, saya tak kisah melakonkan watak apapun. Kalau kena dengan gaya dan skrip, saya akan menjayakan sehabis baik demi kepuasan penonton.

“Kalau ada yang masih mahukan musim selanjutnya 7 Hari Mencintaiku, itu terpulang kepada penulis skrip, Siti Rosmizah Semail. Kalau mereka panggil saya untuk watak Nurul Ain, saya bersedia pada bila-bila masa, insya-Allah,” ujar.

Terdahulu, anak kelahiran Pulau Pinang ini pernah memberitahu yang dirinya diugut untuk disiram dengan asid ke muka sewaktu menjayakan watak sama dalam 7HMK2.

Ugutan daripada netizen itu diterima susulan rasa menyampah penonton yang begitu terbawa dengan sikap Nurul Ain yang terlalu tergila-gilakan suami orang iaitu watak Khuzairi lakonan aktor hebat, Shukri Yahaya.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:ohmymedia Via Kosmoonline

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!