Connect with us

#K.DUNIA

gadis terkedu,jejaka tampan hantar makanan,ingatkan usaha untuk memikatnya tapi ini yang terjadi

Published

on

gadis terkedu,jejaka tampan hantar makanan,ingatkan usaha untuk memikatnya tapi ini yang terjadi

Walaupun sudah melangkah di zaman moden, namun pemikiran k0lot masyarakat yang mempercayai perkara2 m1stik masih jelas berlaku. Malah, pelbagai kej4dian melib4tkan s1hir turut berlaku kepada orang ramai termasuklah para selebriti. Mungkin bermula daripada sifat mereka yang tak puas hati, siapa sangka ia seakan-akan menjadi ‘trend’ untuk pvaskan hati seseorang.

Sama juga seperti kisah gadis ini apabila mend4kwa telah disih1r oleh seorang individu. Berdasarkan perkongsian ayunratkh di laman TikT0k, jejaka berken4an difahamkan mula meminatinya sehingga pernah gigih hantar makanan walaupun tinggal di kawasan yang jauh. Pada mulanya, si gadis sangka ia hanyalah ;eff0rt; untuk memikat. Namun siapa sangka, ju4dah yang dihantar itu dipercayai dis1hir sehingga dia suk4r untuk melup4kan lelaki tersebut.

Bercerita mengenai kej4dian, perkenalan mereka bermula di laman Instagram dan sudah berhubung selama 2 bulan. Suatu hari, individu berkenaan secara rela menghantar makanan selepas gadis itu meng4du masih belum makan. Namun selepas dijamah, dia mula teringat akan lelaki itu sehingga tidak mampu melupakannya. Malah, keluarganya juga terpaksa bert1ndak mendapatkan raw4tan daripada seorang ustaz.

Tambahnya, dia langsung tak ‘sedar’ telah mendapatkan raw4tan selain diberitahu terkena sihir penunduk. Selepas dir4wat, gadis tersebut seakan-akan tak percaya sebelum pergi berubt dengan orang yang berbeza dan hasilnya tetap sama. Lebih mengejutkan, punc4 jejaka berkenaan berbuat perkara itu kerana berasa cembvru akan hubungan rapatnya dengan rakan lelaki yang lain.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia Via Aasha.aznan

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!