Connect with us

#K.DUNIA

remaja 16 tahun dijadikan tempat ʙᴜᴀɴɢ ɴᴀꜰꜱᴜ seorang janda,beri ubat kuat sebelum ʙᴇʀʜᴜʙᴜɴɢᴀɴ,akhirnya terjawab remaja yang selalu periang sudah jadi pendiam

Published

on

remaja 16 tahun dijadikan tempat ʙᴜᴀɴɢ ɴᴀꜰꜱᴜ seorang janda,beri ubat kuat sebelum ʙᴇʀʜᴜʙᴜɴɢᴀɴ,akhirnya terjawab remaja yang selalu periang sudah jadi pendiam

Apabila anak-anak sedang meningkat dew4sa, ibu bapa memang cukup risau kerana mereka ini penuh dengan sifat ingin tahu. Lebih-lebih lagi, sekarang pula golongan remaja seperti ini semakin senang berg4ul bebas melalui platform media s0sial. Situasi itulah yang dapat menggambarkan satu kej4dian di negara jiran ini.

Perubahan sikap yang ketara daripada seorang periang sehinggalah banyak berdiam diri akhirnya membuka satu r4hsia besar. Selepas dipujuk oleh guru di sekolah, remaja lelaki berusia 16 tahun tersebut bercerita telah pun menjadi tempat mel4mpiaskan n4fsu seorang wanita bergelar j4nda. Setelah itu, pendidik tersebut terus memaklumkan kepada kedua-dua ibu bapa pelajar berken4an yang sedang bekerja di Malaysia.

Malah bukan itu sahaja, ‘Miss J’ yang berusia 43 tahun berkenaan juga dikatakan turut memberi ubat kuat sebelum memaksa remaja tersebut berhubvngan. Ketika dibawa untuk dip3riksa di pusat perub4tan, pemuda berkenaan meng4ku mengalami gatal-gatal di bahagian al4t kel4min dan dibimbangi menghidap Sif1lis selain turut tr4uma.

Menerusi portal Tribunnews, mereka berdua dikatakan telah berkenalan antara satu sama lain di aplikasi TikT0k sekitar Mac lalu sebelum berlanjutan sehingga ke Whats4pp. Meskipun remaja tersebut tinggal di asr4ma, namun dia kerap juga keluar dengan al4san untuk beribadah sedangkan ke rumah sewa wanita berkenaan.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!